nechat bo prodat?
nechat bo prodat?
prodávat nebo to mám radši "dojezdit"? Jedná se o 324TD Tour, 1991, bez tuningu i tuzingu (vyjma snížení předku- pružiny KONI + nové tlumiče SACHS- nelíbil se mě styl á la Š120 (čumák k nebi a zadek přilepenej k silnici), takže jinak série, má tažný, nějaký kosmetický vady na laku samozřejmostí, jinak jedinou závadou na autě je nefunkční sklápění světel což mě netrápilo, jinak bych to řešil. Auto bylo kdysi nejspíš ťuknutý na levý blatník pač se z něj odloupl po čase kyt s lakem, jinak žádnou ránu nejspíš nedostalo. Interiér bez vady, najeto cca 275000km, serviska, EURO2. Auto mám rok a půl, je to pro mě srdcovka ale přeci jen pomalu pokukuju po 325TDS Tour, nicméně mě nebude dělat žádný problém ho dojezdit do náhradních dílů:) Auto je v nadprůměrným stavu, žádná omlácenina nebo lepenice, snad by jedině pro krásu potřebovalo oživit lak. Jinak je ve stavu sednout a jezdit, po 15tis.km měnit olej a jezdit a jezdit a jezdit...Tak co, má to cenu?
http://img139.imageshack.us/gal.php?g=bmwusj.jpg
http://img139.imageshack.us/gal.php?g=bmwusj.jpg
Naposledy upravil(a) jzxr dne 02. 07. 2009 20:46, celkem upraveno 1 x.
316i E36 Coupé, Mitsubishi Galant V6-24, Golf III TDi Variant
Prodej?
Na prodej aut je ted obecne dost posrana doba... Otazkou je, zda se to jeste vubec chysta aspon trochu zlepsit? Momentalne jde v podstate o to, jak moc "pod cenu" jsi ochoten jit, pripadne jak moc dlouho vydrzis cekat...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
...
o to právě jde že je dost blbá doba na prodej auta a nechce se mě to zbytečně (opravdu zbytečně) prodávat nějak dost pod cenou. auto je bez závady a v nejbliží době se na nějakou větší závadu nechystá:) tak ho asi dojezdím než ho dávat za 10 do áček a když nebude moc zlobit i novej lak dostane:)
Re: ...
jzxr píše:o to právě jde že je dost blbá doba na prodej auta a nechce se mě to zbytečně (opravdu zbytečně) prodávat nějak dost pod cenou. auto je bez závady a v nejbliží době se na nějakou větší závadu nechystá:) tak ho asi dojezdím než ho dávat za 10 do áček a když nebude moc zlobit i novej lak dostane:)
a jakou mas cenovou predstavu ted?
BMW e34 525 tds Touring
ex 318i M10, e28 524td,e30 324d
ex 318i M10, e28 524td,e30 324d
asi tak
koupil jsem ho před rokem a půl za 39 (nekupuju vraky, radši si připlatím a pořídím něco v lepším stavu) a 20 do něj nasypal (čerpadlo, setrvák, ložiska, pneu, tlumiče, brzdy atd.). jak jsem psal na autě není žádná závada mimo sklápění světel. Výbava:servo, šíbr,el. zrcátka + př. okna, centrál + alarm na DO, immobilizer, mlhovky, výšk. stav. př. sedačky, Check, tažný (odnímatelný), najeto 278000. V autě nic nevrže (no trochu roletka jo no:), sedí jako přibitý, za jízdy když se pustí volant tak to prostě jede rovně, jízda s tím je požitek. tak co bych za to mohl chtít, 15?:) (čekal jsem větší podporu jakože nech si ho woe!):)
Re: asi tak
chtel sem ti to napsat, ale pak sem si rekl ze je to asi zbytecne pac je to jasna vec...jzxr píše:(čekal jsem větší podporu jakože nech si ho woe!):)

to vsechno uz ti nikdo nezaplati, ale pokud bys touzil uz po novsim zkus dat inzerat, 15k je nesmysl, nastrel 35-40, bud to pak slevis nebo si ho nechas, nebo se najde kupec hned (co vi co chce)
(pokud je tour v takovem stavu jak pises