Alpina C2? + laminát
Alpina C2? + laminát
Nechci zasírat, tak to připíšu sem.
Neví někdo, kde sehnat, jaký ojnice byly použitý v Alpině C2 a podobnejch m20 2.7 motorech? Pomohl by mi o blok, klika nebo písty, ale hlavní jsou ojnice.
Hledaj jsem v katalogu na e30.de, ale nemůžu to tam nějak najít..
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... 8/tkc1.pdf
Díky
nemá někdo tyhle laminátový díly na autě? zajmaly by mě především blatníky a čelo. Jak moc se to liší od origa, jak moc to jde/nejde přichytit na původní místa.
Neví někdo, kde sehnat, jaký ojnice byly použitý v Alpině C2 a podobnejch m20 2.7 motorech? Pomohl by mi o blok, klika nebo písty, ale hlavní jsou ojnice.
Hledaj jsem v katalogu na e30.de, ale nemůžu to tam nějak najít..
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... 8/tkc1.pdf
Díky
nemá někdo tyhle laminátový díly na autě? zajmaly by mě především blatníky a čelo. Jak moc se to liší od origa, jak moc to jde/nejde přichytit na původní místa.
Naposledy upravil(a) DoDo dne 02. 07. 2009 00:46, celkem upraveno 2 x.
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja mel m3 e 30 blatnikz a sedeli dobre,relativne, jinak ty uchyty na sloupky tam byli, ale bylo potreba navrtat do nich diry na srouby, jinak abys nebyl zklamanej, bylo to sice z lamina, ale extreme odlehceny, takze spis an zavodaka, nez do beznyho prvozu a nebo to podlaminovat jeste dvema vrstvama, aby to bylo tuzsi
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

dobrý, tak aspoň že tam jsou ty úchyty. Takže se to vlnilo/vybrovalo?maca píše:ja mel m3 e 30 blatnikz a sedeli dobre,relativne, jinak ty uchyty na sloupky tam byli, ale bylo potreba navrtat do nich diry na srouby, jinak abys nebyl zklamanej, bylo to sice z lamina, ale extreme odlehceny, takze spis an zavodaka, nez do beznyho prvozu a nebo to podlaminovat jeste dvema vrstvama, aby to bylo tuzsi
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
nevim, co to dela na aute, ja se nedostal ani k tomu je namontovat, nicmene, je to strasne lehoucky a krehky, proszte s tim jen trosku strejchnes a je to v hajzlu, bylo to jen asi ze dvou vrstev lamina a to je proste na bezny jezdeni malo, to se nekdo jen o to oprel a uz to chjtelo prdnout, nevim, ale jak ty ¨seriovy" veci, treba ty sou "bytelnejsi"
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi