Přiznejte se!!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Zamčeno
papanoel

Přiznejte se!!

Příspěvek od papanoel » 17. 06. 2009 21:26

zdravim členy..měl bych takovou malo story a chtěl bych skusit podle toho vypátrat majitele...

dne 17.června kolem 5 hodiny jsem šel po Bohnicích poblíž stanice Odra a v tu slyším ten krásný zvuk 6 válcového motoru z produkce BMW..zastavil jsem se uprostřed přechodu a zaposlouchal se do konzertu a už mi očka pátrala z kterého vozu že vychází tato simfonie..a v tu mi pohled strnul na Cabriu modré barvy typu E30..balada jen jsem poslouchal a kochal se tou krásou..ale vůbec mi nedošlo že stojím tomuto stroji v cestě a než sem se nadál už pištěli brzdy a Cabrio zastavilo cca 20 cm ode mně..řidič byl kapku nerudný a začal z řečma: "co ty idi... neumíš čučet na cestu?" a tak dále..to jsem si samozřejmně nenechal líbit a moje pohotová odpověd??: "co ti je??si zpadl z bavora na chodník??" to to nerozesmálo pouze řidiče ale i pár kolemjdoucích..po tomto výstupu se řidič z BMW musel předvést tak v slzách za lehkého pálení gum a stálého troubení odjížděl od přechodu...když mi zmizel z obrzoru myslel jsem že jsem ho vyděl naposledy..ale cca kolem půl sedmé jsem ho potkal o 2 km dál na hlavní..řidič tohoto broučka už asi nebyl naštvaný z širokým usmněvem na mě blikal děkovačkama když projížděl kolem a v tu jsem si všiml nálepky na pravém bočním zadním okínku a to www.E30.cz
¨
a tak by mě jen zajímalo jen koho jsem to jako chodec potka...tak kdo to byl hmm??
v jedné epizodě serialu Walker Texas Ranger někdo říká že Chuck Norris má opravdu velké a dobré srdce!!On sám oznámil že jde o srdce z BMW!!

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 17. 06. 2009 21:30

http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Zamčeno