Ještě k rozdílům m40 1,6 a 1,8;
Píst a ojnice co jsem koukal v ETK měly myslím stejné číslo.. Blok měl jiné číslo.. Vy tvrdíte, že stačí změnit klikovku? Nebude vadit větší přesah pístu v horní poloze?
motor
Nééé myslel jsem to tak, že pokud bys měnil celý blok - už bys musel papírovat... Anebo jezdit s jiným typem motoru (nelegálně) Nemyslím si, že by mělo smysl legalizovat 1,8 m40 místo 1,6
za ty peníze to nestojí.. a ty motory sou výkonově na stejno - v závislosti na stavu se rozdíly potírají..
V tématu byla řeč o možnosti překopání 1,6ky na 1,8 při použití bloku 1,6 - tzn - nepoznatelně
Jinak 1,8 m40 zlegalizujes, IS do touringa nejspíš ne...

V tématu byla řeč o možnosti překopání 1,6ky na 1,8 při použití bloku 1,6 - tzn - nepoznatelně
Jinak 1,8 m40 zlegalizujes, IS do touringa nejspíš ne...
Mattles píše:Ono asi záleží na různejch faktorech, např. stav motoru, jak ekonomicky řadíš atp., ale 7 je pěkná spotřebaTomis9 píše:tak to já nesouhlasím já se pohybuji kolem 8l/100km akorát zima je horší to jsem na 10l, ale to nevadí. A na nejmenší spotřebu jsem se dostal 7l, ale to jsem jezdil opravdu normálně žádné kraviny nic.Jinak pořád kolem 8l já si nestěžuji
Jak řikám, vůbec nemám s těma motorama (jak M10, tak M40) zkušenost, takže právě vůbec nevim, jak spolehlivej je kterej a kterej je lepší...
je to pěkná spotřeba, ale musíš ji opravdu šetřit, řadíš kolem 3tisíc a dostaneš se tam v klidu. Hlavně záleží na rozměru kol čím větší tím větší spotřeba, ale to je známý. mě teda stoupla, nevim jak u ostatních.

BMW E30 316i r.v.89 - spokojenost