Jak Vám topí auto?
- Kuba318ie30
mne tds fuka vlazny na celne sklo uz po 3 km...casom jazdou hic nemam ale zimu tiez nie 

e34-tds-t67740,start,15.html
e34 525 tds, Ford Transit 2,5 td
e34 525 tds, Ford Transit 2,5 td
- Kuba318ie30
tak mě se po jízdě zhruba 4km pro šroub vyvařila všechna voda, dolil jsem novou, neodvzdušňoval...(zjištění = nový šroub je urvaný ale má asi 4 závity), tak jsem ho tam jen natočil, nechal chvilku bublat, utáhnul jsem ho jen rukou, no a zatim se to tváří v pohodě, i to topí sice asi po 3km jízdy, ale lepší než nic, teď na to seru, nemám na to náladu, čas ani vodu....nechám to do víkendu a pak se na to kouknu za denního světla, takhle pod lampou na parkovišti to stojí za hovno
- Kuba318ie30
mě to nejde, a nemám ted kdy, uz jsem urval dva srouby (ten druhej sem tam srouboval rukou a zustala mi hlava v ruce...nastesti tam zbyly jeste asi 3 zavity, tak jsem zbytek driku zas vytocil nozem na dopisy a dal jse tam ten kratkej sroub..., priste tam narvu normální desítku metrickej a hlavne ocelovej sroub...protoze zasoby znamych v okolí co maj bmw se drasticky snizuji a hlavne ja nemam rad plastovej spojovací material....
mimojine tam prej pasuje ten sroub z dětsky stavebnice (neco jako velkej merkur...)
kdyz jsem to odvzdusnoval podruhe tak zas kruty mnozstvi peny az tam nakonec nebyla zadna voda a uvarilo se to...tak nevim, nalil jsem tam novou vodu s flaskou nemrznoucího sráče a nic uz neodvzdusnoval...ted si to zas teplotu drzi v pohode a topi to (po tech cca 2 - 5km)
z vejfuku se nekouri (jen trochu když to natocim po ránu studený), pod vickem pro nalejvani oleje neni zadnej skraloup, hadice netecou...
mimojine tam prej pasuje ten sroub z dětsky stavebnice (neco jako velkej merkur...)
kdyz jsem to odvzdusnoval podruhe tak zas kruty mnozstvi peny az tam nakonec nebyla zadna voda a uvarilo se to...tak nevim, nalil jsem tam novou vodu s flaskou nemrznoucího sráče a nic uz neodvzdusnoval...ted si to zas teplotu drzi v pohode a topi to (po tech cca 2 - 5km)
z vejfuku se nekouri (jen trochu když to natocim po ránu studený), pod vickem pro nalejvani oleje neni zadnej skraloup, hadice netecou...
- Kuba318ie30