zraz bmw na slovensku pri ba 4-6,6 2004

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
BMWFANDA

zraz bmw na slovensku pri ba 4-6,6 2004

Příspěvek od BMWFANDA » 28. 05. 2004 13:02

caute som jeden typek co miluje bmw zatial ho nemam ale uznavam iba tuto znacku lebo bmw su jedine sportove limuziny na svete,maju paru , cool vybavu, cool vykon,cool spotrebu,cool bezpecie su to auta ako maju byt, este som na vasej stranke nebol tak odpustite mi ze som tolo vela napisal.... :lol: mam vyhliadnutu bmw alpina b9 3,5 6valec 211 ps takzany zralock je na predaj za 40 000sk, uvidime ako sa veci vyvinu radsej ho asi niekomu posuniem, co sa tyka toho zrazu ideme na kamosovej e 30tke dam potom link na foto verim ze sa tam spozna aj niekto z vas zatial prajem krasny bmw day

nabusenej svalous

Re: zraz bmw na slovensku pri ba 4-6,6 2004

Příspěvek od nabusenej svalous » 03. 06. 2004 14:39

Cago belo!

ja jsem taky velikej blazen do baworaku a taky ho mam velkyho! Ja bych chtel prijet na ten tvuj BMWfanda zraz, ale jelikos nemam kde spat tak to asi bude problem. Ale cet sem ze mas peknyho psa, co takhle si to s nim rozdat do trojky, hm?

" mam vyhliadnutu bmw alpina b9 3,5 6valec 211 ps takzany zralock je na predaj za 40 000sk, uvidime ako sa veci vyvinu radsej ho asi niekomu posuniem" No, ja mam taky neco ve vyhledu, jmenuje se Misa ale vsichni ho volaji "zralok", kdyz chces tak prijed a zistis ze proc :-) Jo, ale kdyz prijedes na nas zraz( ono to neni jenom bmw zraz ale tak trocha vetsi zraz, jmenuje se to Gay Parade) tak te seznamim s jednym bezva klukem , jmenuje se Mašina, asi ti nemusim rikat ze proc.

Tak zatim pa, posilam polibek na slovensko a zas nekdy napis, paaaa!!!

Tvuj pritel
Drsnej Radek
BMWFANDA píše:caute som jeden typek co miluje bmw zatial ho nemam ale uznavam iba tuto znacku lebo bmw su jedine sportove limuziny na svete,maju paru , cool vybavu, cool vykon,cool spotrebu,cool bezpecie su to auta ako maju byt, este som na vasej stranke nebol tak odpustite mi ze som tolo vela napisal.... :lol: mam vyhliadnutu bmw alpina b9 3,5 6valec 211 ps takzany zralock je na predaj za 40 000sk, uvidime ako sa veci vyvinu radsej ho asi niekomu posuniem, co sa tyka toho zrazu ideme na kamosovej e 30tke dam potom link na foto verim ze sa tam spozna aj niekto z vas zatial prajem krasny bmw day
:shock: :shock:

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 03. 06. 2004 15:10

no chtel bych videt to cool spotrebu u tá alpiny 8)
----------------------:)

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 03. 06. 2004 21:15

Božinku,mě to připada,že jim nejde o auta hošanum.

Albert

Příspěvek od Albert » 04. 06. 2004 09:53

nabusenej svalous píše:Cago belo!

ja jsem taky velikej blazen do baworaku a taky ho mam velkyho! Ja bych chtel prijet na ten tvuj BMWfanda zraz, ale jelikos nemam kde spat tak to asi bude problem. Ale cet sem ze mas peknyho psa, co takhle si to s nim rozdat do trojky, hm?

" mam vyhliadnutu bmw alpina b9 3,5 6valec 211 ps takzany zralock je na predaj za 40 000sk, uvidime ako sa veci vyvinu radsej ho asi niekomu posuniem" No, ja mam taky neco ve vyhledu, jmenuje se Misa ale vsichni ho volaji "zralok", kdyz chces tak prijed a zistis ze proc :-) Jo, ale kdyz prijedes na nas zraz( ono to neni jenom bmw zraz ale tak trocha vetsi zraz, jmenuje se to Gay Parade) tak te seznamim s jednym bezva klukem , jmenuje se Mašina, asi ti nemusim rikat ze proc.

Tvuj pritel
Drsnej Radek
BMWFANDA píše:caute som jeden typek co miluje bmw zatial ho nemam ale uznavam iba tuto znacku lebo bmw su jedine sportove limuziny na svete,maju paru , cool vybavu, cool vykon,cool spotrebu,cool bezpecie su to auta ako maju byt, este som na vasej stranke nebol tak odpustite mi ze som tolo vela napisal.... :lol: mam vyhliadnutu bmw alpina b9 3,5 6valec 211 ps takzany zralock je na predaj za 40 000sk, uvidime ako sa veci vyvinu radsej ho asi niekomu posuniem, co sa tyka toho zrazu ideme na kamosovej e 30tke dam potom link na foto verim ze sa tam spozna aj niekto z vas zatial prajem krasny bmw day

:roll:

Albert

Příspěvek od Albert » 04. 06. 2004 09:54

nabusenej svalous píše:Cago belo!

Tvuj pritel
Drsnej Radek

:roll:

Odpovědět