Nové poplatky MŽP za převod motorového vozidla od 1. 1. 2009
Podle mě je to svým způsobem dobrá a myšlenka a ať chcem nebo ne přijít to muselo. V mnoha státech se už něco na tento smysl zavedlo. Hold dnešní doba je taková, ekologie je na pořadu číslo jedna. Myšlenka tedy dobrá, ale proveditelnost, jak jsme již v našem Absurdistánu zvyklí, těžce pokulhává. Dnes, necelé dva měsíce před začátkem platnosti v tom není pořádně jasno (veteráni, motorky apod.) a to se bavíme prosím pěkně o již schváleném a prezidentem podepsaném zákoně!! Vše to dokládá zasranost zdejší politické situace.
Jo a víte kde ty prachy přijdou? Dočetl jsem se, že do cest rozhodně nepůjdou. Dostane to Ministerstvo pro životní prostředí. Takže se to rovná peníze vyhozené oknem.
Jo a víte kde ty prachy přijdou? Dočetl jsem se, že do cest rozhodně nepůjdou. Dostane to Ministerstvo pro životní prostředí. Takže se to rovná peníze vyhozené oknem.
ex 95" E36 325TDS Cosmoschwarz metallic
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
Jo logika dnešního světa je napalici. Dneska říkali v radiu, že Opl skučí nad špatnými kšefty, tak nekde somrovali, aby byli dotace na sešrotování aut starších 10let. Proč 99% světa chce spotřební sračky? Všechno se to šidí, jen aby to zachvíli odešlo a muselo se to vyhodit a vyrobit znova. V tom ale ekologie rozhodně neni... všechno to stojí enormní množství energie...v zájmu zaměstnanosti... nablití 

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
nak sem to cely necet nechce se mi ale chapuli to dobre tak kdyz ted prekopadam papiry z kupe na kabro a budu to prihlasovat po novym roce tak to budu caaaalovat castku jako prase? 

http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
- Lukáš Brandejs
jj zlatý auta 80-90 let, dnes 100 tis km, nebo tři roky a pryč z domuMacek píše:Jo logika dnešního světa je napalici. Dneska říkali v radiu, že Opl skučí nad špatnými kšefty, tak nekde somrovali, aby byli dotace na sešrotování aut starších 10let. Proč 99% světa chce spotřební sračky? Všechno se to šidí, jen aby to zachvíli odešlo a muselo se to vyhodit a vyrobit znova. V tom ale ekologie rozhodně neni... všechno to stojí enormní množství energie...v zájmu zaměstnanosti... nablití

608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
- honza_strnad
- Kontaktovat uživatele:
info
něco jsem našel(neověřené):
nevim co mate vy v technicaku, ale moje M40 typ: 184 E1 KAT ma 83-02B tj EURO 1Jestliže ve velkém TP není vozidlo označeno limitem EURO x, ale starším označením EMISE EHK OSN č. xxxx, tak platí, že:
EURO 1: 83-02B, C nebo 91/441 nebo 93/59
EURO 2: 83-03 B, C nebo 84-04 B, C nebo 94/12 nebo 96/44 nebo 96/69 nebo 98/77
EURO 3: 83-05 A nebo 98/69A nebo1999/102A, nebo 2001/1A nebo 2001/100A nebo 2002/80A, nebo 2003/76A
Praha / Brno
- Jan Kučera
vyzívám k občanské neposlušnosti, mam dojem že tohle je normálně pro x lidí likvidační zákon jejich mobility, já si myslim že se to stejně změní až to vejde v všeobecnou známost....
A nejen to, stejně český člověk minimálně do dvou měsíců přijde na to jak to ochcat,takže není o čem , jestli tohle prosadili ty Bursíkovo zmrdi, tak mi tak nasrali že odtedka strhavam jejich plakaty
A nejen to, stejně český člověk minimálně do dvou měsíců přijde na to jak to ochcat,takže není o čem , jestli tohle prosadili ty Bursíkovo zmrdi, tak mi tak nasrali že odtedka strhavam jejich plakaty
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
no jasně a když už odejde nadobro, tak jednoduše vezmou jinou a papíry nechá ze staré. - Jezdí vesele dál.hyry píše:Normálně s tím starým autem budeme jezdit dál než se rozpadne.S tím nic nevyřeší.Lidi v nich budou jezdit dál,jen se nebudou prodávat někomu jinýmu.Myslím tím kila,stodváci a jiné podobné auta.
presne a zas pribude aut s "originalnim" vinem jako drivBajzík píše:no jasně a když už odejde nadobro, tak jednoduše vezmou jinou a papíry nechá ze staré. - Jezdí vesele dál.hyry píše:Normálně s tím starým autem budeme jezdit dál než se rozpadne.S tím nic nevyřeší.Lidi v nich budou jezdit dál,jen se nebudou prodávat někomu jinýmu.Myslím tím kila,stodváci a jiné podobné auta.

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
Ale pohoda.Jan Kučera píše:vyzívám k občanské neposlušnosti, mam dojem že tohle je normálně pro x lidí likvidační zákon jejich mobility, já si myslim že se to stejně změní až to vejde v všeobecnou známost....
Občanská neposlušnost musí přijít spontánně, nemá smysl vyzývat.
Jen bych upozornil na skutečnosti, které k neposlušnosti samy o sobě vyzývaly za poslední roky:
1.
Zavedení a následné zrušení tzv. Evidenčních nálepek za 200,- Kč - rok 2002
2.
Svévolné ukončení platnosti ročních dálničních známek o jeden měsíc - leden 2006
3.
Zavedení povinnosti používání určitého typu pneumatik na vyhrazených úsecích - 2008
4.
Svévolné ukončení platnosti některých občanských průkazů před dobou ukončení jejich skutečné platnosti - 2008
--------
Ještě připomenu, že ti nejaktivnější pitomci, mající uvedené příípady na svědomí, jsou ve VŠECH politických stranách, zastoupených v zákonodárných orgánech - jen ukázka:
Kováčik (KSČ)
Patera (ODS)
Schling (ČSSD)
Svoboda (KDU-ČSL)
a další...
--------------
Nedávno jsem řešil problém, kdy mi náš Národní výbor, resp. jeho dopravní odbor, znemožnil používat mou vlastní řadovou garáž umístěním značky "Zákaz vjezdu všech vozidel" s dodatkovou tabulkou s nápisem "Mimo garážovaných aut" (garážuju tam i motocykl).
Až po mých hrozbách, že podám trestní oznámení, mi arogantní hovado (kdysi KSČ, později ODS, nyní Sdružení nezávislých..) zkoušelo poplácávat po zádech, že prý to "nějak vyřešíme..".
Značka skutečně zmizela - ovšem nikoli zásahem obce, ale někdo jiný se nasral a zřejmě jakousi těžší technikou ji vytrhl i s betonovou patkou...
---
Pro mně je likvidační i ten fakt, že hromadná doprava je u nás v okolí vcelku málo funkční a byl jsem nucen po XX letech dojíždění převážně vlakem začít drndat denně autem a trávit desítky minut hloupým popojížděním v kolonách.
.