Stranky jak se calouni sedacky
Stranky jak se calouni sedacky
Vedel by nekdo nejake stranky nebo odkaz jak se calouni sedacky do auta? Diky
M dik ale myslis ze tam mi poslou navod jak to delaj a co je k tomu treba:-)!Martin520 píše:autocalounictvi-t61875.html
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Hele, vřele ti nedoporučuju - pouštět se do nějakejch větších akcí - dělal jsem si vyhřejvací dečky do kožených seslí - hroznej voser - ty debilní kroužky,...bmw326 píše:M dik ale myslis ze tam mi poslou navod jak to delaj a co je k tomu treba:-)!Martin520 píše:autocalounictvi-t61875.html

BMW The Ultimate Driving Machine
Tak tohle sám nezvládneš.. Přečalounit sedačky není prdel a aby to vypadalo a hlavně vydrželobmw326 píše:M dik ale myslis ze tam mi poslou navod jak to delaj a co je k tomu treba:-)!Martin520 píše:autocalounictvi-t61875.html

BMW E34 540iA

Ale, ale .... kdyz se chce tak jde vsechno i hezky a kvalitneMartin520 píše:Tak tohle sám nezvládneš.. Přečalounit sedačky není prdel a aby to vypadalo a hlavně vydrželobmw326 píše:M dik ale myslis ze tam mi poslou navod jak to delaj a co je k tomu treba:-)!Martin520 píše:autocalounictvi-t61875.htmlAsi je lepší si za to připlatit.... Neřeknu strop nebo něco takovýho,ale konkrétně sedačky sou hodně namáhaný,takže svěřit odborníkům

treba takhel

jedine co jsem nechal udelat u calounika je ten podhlavnik .
Hele Lustig, myslis ze kdyz to nezvladnes ty tak ostatni taky neMartin520 píše:Tak tohle sám nezvládneš.. Přečalounit sedačky není prdel a aby to vypadalo a hlavně vydrželobmw326 píše:M dik ale myslis ze tam mi poslou navod jak to delaj a co je k tomu treba:-)!Martin520 píše:autocalounictvi-t61875.htmlAsi je lepší si za to připlatit.... Neřeknu strop nebo něco takovýho,ale konkrétně sedačky sou hodně namáhaný,takže svěřit odborníkům

Jenže on chce kůži... To není prdel... A to ještě M-kový do E36.... Takže oserpkot píše:Ale, ale .... kdyz se chce tak jde vsechno i hezky a kvalitneMartin520 píše:Tak tohle sám nezvládneš.. Přečalounit sedačky není prdel a aby to vypadalo a hlavně vydrželobmw326 píše: M dik ale myslis ze tam mi poslou navod jak to delaj a co je k tomu treba:-)!Asi je lepší si za to připlatit.... Neřeknu strop nebo něco takovýho,ale konkrétně sedačky sou hodně namáhaný,takže svěřit odborníkům
treba takhel
jedine co jsem nechal udelat u calounika je ten podhlavnik .

BMW E34 540iA

Jo jo, to je skutečně machr. Tenkrát nám dělal tu modrou e36 co tam je na stránkách. To byla bombice, mělo to úspěch i na německejch srazech

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power