Mazel hezky zaparkovanej u baráku jako každej jinej den a připravenej na to, že spolu ráno pojedeme do práce. Ani jsem ten večer nebyl doma, když mi volá ségra, že mi někdo před barákem rozbil auto... Dorazím domů tak akorát s příjezdem policie... A chce se mi brečet, když vidím tu skázu...

Ženská v Sharanu si naprosto nepochopitelně na rovné silnici, nikde žádný auto, musela vybrat zrovna moje bávo čouhající asi jen cca 20 cm do silnice. Trefila mě tak nešťastně zezadu, že auto pak nalítlo ještě na sloup, kterej mi zničil předek. Byl to 324d, r.v. 1987 - opravdovej mazel a ve výbavě, př. Alpiny 8x15 palců, anatomy, výbornej motor (kdo s ním jel může potvrdit - chod jako švýcary), mnoho věcí po repasi, bez koroze - prostě krásná a opečovávaná tříca:(
Při policejním šetření jsem jen otevřel tu jejich fízlovskou dodávku a byl cejtit chlast na sto honů... baba nadýchala asi promile alkoholu... Asi nemusím popisovat co se v takových chvílích honí člověku hlavou.. Snad jen vztek a pocit zmaru...
Teď ještě nevim co bude s autem dál, ale od pojišťovny můžu čekat jen malou finanční kompenzanci a o čase stráveném na autě raději ani nemluvím. Prostě smůla a výstraha pro všechny - není radno parkovat ani před vlastním domem...
Na fotky můžete mrknout zde...

Co na to říct?