POZOR! vykradači E30 ostrava
POZOR! vykradači E30 ostrava
davejte si pozor v ostrave řadí náké svině a vykradaji E30,mně ho vykradli kousek od černé louky a to je neodradil ani alarm,vypacili mi oba zamky timpadem poskodili i dvere a nakonec rozbili zadni okinko.bylo to včera a dnes na burze pro motoristy vykradli memu strejdovi,opet vylomeny zamek spolujezdcovych dveri takze radeji parkujte na hlidanych parkovistch nebo auta nechte v garazi.mam oboje dvere kolem zamku pomackane ikdyz uz jsem to trochu porovnal dal nove zamky a vymnenil okno,jeste jsem musel kupovat a lepit folii kvuli buzerantum.pokud by se nekomu z vas stalo totez a podarilo by se vam je chytit mam s nimi nevyrizene učty.
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
drsné no... kolegovi asi před rokem vykradli na parkovišti před VŠB v Ostravě auto, vzali zesilovač a rádio.
pozitivní je, že toho hajzla pak chytli a ted sedí, ale špatné, do dnes se kolegovi věci nevrátily (protože byly už fuč) a ani žádné prachy
pozitivní je, že toho hajzla pak chytli a ted sedí, ale špatné, do dnes se kolegovi věci nevrátily (protože byly už fuč) a ani žádné prachy

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz