Nový přírustek -> Repase -> Nehoda -> Konec
to by me taky zajimalo, neboť kámoš dostal 3 roky zpět za plasťáka 318 M10 bouchlýho na předek 35k..a to byla rezava popelnice a zdaleka to nebylo tak hnuty jako je toto...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto zabolí. Sice jsou to jen plechy naštěstí, ale bohužel vymazlené plechy. Hlavně že vy jste z toho vyvázli bez úhony. bedo přeji ti hodně síly do dalšího podobného projektu a ať se podaří co nejdřív.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
- Jan Kučera
teda ted sem se k tomu dostal, tak pán tvrdí že si jel rychle jo, a radí se s právníkem, jo,hmmm.normálně bych si na čurákovo povinný ručení pučil káru tak na půl roku a po dohodě s pojistovákem dal zpravit, a takový faktury na klempířský práce nikdo ještě nevidel.To se mi snad jen zdá jak sou lidi dneska drzý.Ale hlavně že jste OK
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
vyndej vse, co se vyndat da a udelej si novyho... stejne te trica chytne po case zasBeda píše:Asi ne, nemám na to teď už místo, ani tolik času a teď po tý bouračce na to nemám ani chuť.. Třeba mě to zase za čas chytnepaveld píše:A co, nechystáš se postavit novýho?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Něco podobnýho se mi přihodilo cca před dvěma roky,v prvný chvíli jsem toho zapařenýho dědka držel pod krkem,chvíli byl jak okroupek a pak se do mne před policisty obul že jsem jel neuvěřitelně rychle,tak ho zchladili sami.Jan Kučera píše:teda ted sem se k tomu dostal, tak pán tvrdí že si jel rychle jo, a radí se s právníkem, jo,hmmm.normálně bych si na čurákovo povinný ručení pučil káru tak na půl roku a po dohodě s pojistovákem dal zpravit, a takový faktury na klempířský práce nikdo ještě nevidel.To se mi snad jen zdá jak sou lidi dneska drzý.Ale hlavně že jste OK
Cituji:
Jestli vážený pane xxx chcete zavoláme výjezdovku,počkáte si dvě hodiny,vše proměří,dotyčný poškozený dostane 500,-blokově za překročení rychlosti a vás nemine minimálně 5000,-za nedání přednosti a nezastavení na značce sůj dej přednost v jízdě,načež se mě policista zeptal na kolik odhaduji způsobenou škodu,tak jsem vytočil servis BMW a přiložil telefon viníkovi k uchu,očividně zbělel jako stěna a se vším souhlasil ani nepípl.No k neštěstí který tě potkalo,sdílím názor s Maxem,pokud nepotřebuješ nutně prachy tak dobrý věci z auta schovat,nechat vychladnout hlavu,časem se to podá,hlavní je přeci jak ostatní píšou zdraví.
Jinak s tou pojišťovnou,záleží u koho byl dotyčný pojištěnej,ten sráč co mě rozbil byl u Allianz a ta se mi odvděčila královsky.
E30 z 86týho roku,skutečně byl poškozen jen blatník a pár šrámů na kastli a vyplatili mi 17000,-likvidátor po obhlídce vozu konstatoval že auto je mimořádně zachovalé a že k tomu přihlíží.
PS:pokud máš tak určitě dolož všechny faktury k novým dílům

Tak nevěšet hlavu a poohlížet se po dalším pěkným kousku,přeji ať tě taková smůla již nepotká

Po konzultaci s právníkem jsem pánovi řekl pár vět a do týdne to bylo nahlášeno na pojišťovně. Od té doby se to vleče dodnes. Prvně se čekalo na pojišťováka, ten to jednou nafotil, potom se to odstrojovalo a poté se čekalo až to nafotí podruhé. Nyní už je vše nafoceno a čeká se na verdikt. Doložil jsem fakturu za lak, ale stejně to vypadá, že vyplaceno bude tak 20-30tis. Sám jsem zvědav, určitě potom napíšu na kolik si pojišťovna Generali cení našich aut!Tweety píše:Můžu se teda optat, jak to dopadlo s tou pojišťovnou a s celkovým děním okolo nehody ?
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Pokud můžu poradit, nech si od nějakého známého či kamaráda podepsat (vystavit) třeba jen paragony na to či ono. Na nárazníky, kapoty, třeba i dveře....žes je prostě kupoval nový. Cenu udělej o něco menší než je origo v BMW. Nebudou moci z toho brát amortizaci. Já to tak udělal při poslední nehodě. Když těm sviním furt cpeme nějaký prachy do chřtánu, nevim proč bych se měl ostejchat a nechat se potom ojebat.Beda píše:Po konzultaci s právníkem jsem pánovi řekl pár vět a do týdne to bylo nahlášeno na pojišťovně. Od té doby se to vleče dodnes. Prvně se čekalo na pojišťováka, ten to jednou nafotil, potom se to odstrojovalo a poté se čekalo až to nafotí podruhé. Nyní už je vše nafoceno a čeká se na verdikt. Doložil jsem fakturu za lak, ale stejně to vypadá, že vyplaceno bude tak 20-30tis. Sám jsem zvědav, určitě potom napíšu na kolik si pojišťovna Generali cení našich aut!Tweety píše:Můžu se teda optat, jak to dopadlo s tou pojišťovnou a s celkovým děním okolo nehody ?
-
- sponzor E30.cz
generali?tak to jsi v pr.....Beda píše:Po konzultaci s právníkem jsem pánovi řekl pár vět a do týdne to bylo nahlášeno na pojišťovně. Od té doby se to vleče dodnes. Prvně se čekalo na pojišťováka, ten to jednou nafotil, potom se to odstrojovalo a poté se čekalo až to nafotí podruhé. Nyní už je vše nafoceno a čeká se na verdikt. Doložil jsem fakturu za lak, ale stejně to vypadá, že vyplaceno bude tak 20-30tis. Sám jsem zvědav, určitě potom napíšu na kolik si pojišťovna Generali cení našich aut!Tweety píše:Můžu se teda optat, jak to dopadlo s tou pojišťovnou a s celkovým děním okolo nehody ?

Asi pred rokem, jeste kdyz jsem mel e36, me rano, kdyz jsem jel do prace, nejakej debil naboural zezadu.. narovine, vidim ho ve zpetnem zrcatku jak se ke me blizi a nekouka, jeste jsem stihl slapnout na plyn, takze to nebylo nic zavazneho. Ale proc sem pisu, nechal jsem se od chlapa ukecat, ze nebudeme volat policajty, opsali jsme si obcanky, nafotili to.. slibil mi ze to jeste ten den dojde nahlasit, abych penize dostal co nejrychleji. Aby se vse jeste urychlylo, nehodu jsem po internetu nahlasil hned z prace, jediny co jsem od vinika potreboval, bylo aby na pojistovnu dosel a podepsal, ze nehodu opravdu zpusobil. Dal to probihalo asi tak, ze jsem mesic obden volal na pojistovnu a jemu, jestli dosel na pojistovnu, a muzete hadat, nedosel... Opravdu po cca mesici, kdyz uz jsem si myslel ze dostanu velky kulovy, jsem vycitil posledni sanci s tim neco udelat, vinikovi jsem zavolal, ze mam od pojistovny odhad na skodu ve vysi 9tis. coz uz je brano jako trestnej cin bla bla bla... s tim, ze pokud do zitra na pojistovne nevyridi potrebne formality, podam na nej zalobu. Na to se nastesti chytil, a na pojistovnu se uracil.
Odmenou mi pak bylo, ze jsem na nehode jeste vydelal, jednalo se o rozbite svetlo a odreny naraznik, svetla jsem nahradni mel a naraznik sel rozlestit..
Bedo, držím palce, sežeň nějakou zachovalou 318i z němec, všechno přeskládej a jezdi dál. Z toho co je vidět na fotce je hlavní že se Vám nic nestalo. Hodně štěstí
Odmenou mi pak bylo, ze jsem na nehode jeste vydelal, jednalo se o rozbite svetlo a odreny naraznik, svetla jsem nahradni mel a naraznik sel rozlestit..
Bedo, držím palce, sežeň nějakou zachovalou 318i z němec, všechno přeskládej a jezdi dál. Z toho co je vidět na fotce je hlavní že se Vám nic nestalo. Hodně štěstí