318is
Ten přípravek tu mam, je sice vlastní výroby, ale nejni to nic ultrasložitýho a funguje to dobře. Sem z ČB a můžu zapůjčit, poradit a když budu moct tak i pomoct... 608/057967 Tony.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
-
- Kontaktovat uživatele:
ISO
Zdar Davide.Nemam s isem skušenosti ale u nás v brodě je dobrej auto elektrikář kterej nedavno pomohl i mě.ma ruzné přístroje na měření.nevim odkud si jestli by se ti to vyplatilo,ja sem z Železného Brodu.Jít do BMW je to poslední,ale bacha jak řikali kluci na domací kutily aby ti to nerozdrbali ještě víc.
Zdravim, chystám se v nejbližší době (jen co se něco kloudného objeví-peníze mám) koupit e30 318is - je to dobrá volba vzhledem k ostatním e30? Na co si mám dát zejména pozor při koupi? Už jsem BMW měl (e21 320), takže nejsem úplnej laik, ale is neznám. Očekávám od něj ale, že líp pojede a míň "požere"
Je to reálný?
A ještě něco - jak poznám na první pohled motor M40 od M42? Abych nenaletěl... Za rady a tipy předem díky.

A ještě něco - jak poznám na první pohled motor M40 od M42? Abych nenaletěl... Za rady a tipy předem díky.
Sme na to koukli a našli sme nalomenej kabel ke svíčce s větším odporem. Po výměně už to bylo lepší. Měřili sme kompresi, byla f cajku a taky diagnostika vyblikala bezchybnej kód...
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
608 / 057 967
608 / 057 967