Jak myslíte že to dopadlo

Sice je to lehký OT, ale o něčem to vypovídá taky

ale to chce klid, jen si vzpoměn co vše nasliboval, a skutek utek.Albert píše:viewtopic.php?t=22857&highlight=modely
Jak myslíte že to dopadloČíslo jsem poslal, byl jsem přes sz ujišťovanej že otec na 100% koupí vše a
ani nezavolal..
Sice je to lehký OT, ale o něčem to vypovídá taky
To už je snad moc neřeš to i tady nebo chceš zase zasrat i tohle fórum E21 sme museli celé vymazat!!!!!!!!!Alpina.B6 píše:mam podobny a jiny problem znate nekdo nco co se prty jmeuje Jiří Horák, ktery rozprodaval svou zbirku bmw nwkde u brna, mel tam modrou e23, cervenou a cernou e24, zavodni e21 ajine, koupil jsem od neho total zhnite auto za nekrestansky penize jen kvuli samosvoru adle vseho tam neni.......
Tak ja jen jestli ho nkdo neznate nebo snim nemate zkusenost.......takovy postarsi pan, zelena Frontera
ted sem si uvědomil, že mi tohle taky jdnou udělal, sliboval technickou dal sem mu na ni penize, a pak sem z něj lámal doklady i peníze asi 2 měsíce. (a samozřejmě technická nebyla)Negr. píše:to Z: Hele je zkusím ty doklady dohonit,, ale nic neslibuju, bo to auto nebylo psaný na mě. A s tím ráfkem to nehoří a je to Gregora problém..
Mě dlužil papíry asi 2 slovy dva měsíce a vrátil mi je a nebylo na ně ani šáhnuto. každopádně nabere telefony a je nějak nesehnatelnej.
nepomuzeš si, pokud by ho zavřeli tak z něj nic nedstaneš, apokud ne, tak by z něj nejdřive tahali penize statni instituce (soud) a pak bymel narok teprve zbytek věřitelů.mr.bouchac píše:a co kdyby ste se vsichni spojili a podali na neho hromadne trestni oznameni??? pokud to bude celkove za hodne penez tak to budou resit i polisi
Jimmy1 píše:Zdravím, bohužel sem musím připojit do tohoto fora svým aktuálním problémem Michal Gregor. Nebudu zde přímo řikat co mi proved abysi to náhodou nepřečetl a neprokoukl to. Nicméně mi dluží částku řádově desetitisíce korun.
Rád bych než se ona situace nějak vyřeší , sdělil následující fakt který by měl vědět každý kdo kdy přišel do kontaktu s michalem e34:
MICHAL GREGOR, známý také jako michal e34 z fora www.usmotors.cz, bytem Topolská 1527, Praha Černošice, jezdící americkou károu Mercury Grand Marquis ročník 1987. Je to neuvěřitelně prolhanej hajzl kterej šidí lidi kde může a okrádá i vlastní kamarády! Jeho emailová adresa: mi.gregor@seznam.cz., telefon 608 613 202!
Nikdy jsem ty doklady nevidel, auto jsem rozebral na ND. Je to parchant ..
[b[/b]Záchvat píše:Pisu to sem verejne.
Koupil jsem od nej pred asi mesicem a pul auto s doklady. Dodnes mi doklady neposlal a po hodne ruznych vymluvach uz nereaguje ani na telefon a SZ.
Pripadal mi jako solidni clovek, zdani klame.
Nechtel jsem to sem zatim vytahovat, ale jestli je nas vic, at to ostatni vedi.
Eriku, pisu ti SZ, sem zvedav, jak se to vyresi.