Bohužel není, já bych spíš řek SportSchwerMarcelus píše:mejt si usi? neblazni, do vanoc je jeste daleko... jen aby to nebylo sportLicht

To víš, moc drahá motorizace, musej to trochu pošpinit, aby ceny šly dolů a prodávalo se to jak housky na krámě... Ale když si to tady někdo přečte tak myslím že to pochopí asi jako ty, tudíž to prokoukne, koukne a vidíhoris píše:Tak jak jsem si to celé přečetl tak musím konstatovat, že se to celé zvrtklo k špinění a hanění motorizace 1,8 Iso ....![]()
S nějakým děkováním si běž do....., hlavně se starej o to aby tvoje auto VYPADALO a jelo jak má... Myslím že by sis měl zamíst před vlastním prahem a zamyslet se sám nad sebouGaz píše:Ani pan příslušník, ani chvalda nepochopili...
Nepomlouváme tu všechny isa ale, pouze to jedno. A není to z nevděku, samozřejmě jsem rád že bylo k dispozici, pomohlo, tímto ještě jednou děkuju. Takže gues again, nesnažíme se náhodou chvaldovi naznačit aby se podíval tomu autu pořádně na šroubek, aby zas jelo jak iso má jet?
Já myslím že nemá cenu se handrkovat, když největší haniči mýho auta maj na svejch "leštěnkách" mraky práce a měli by spíš zalízt do garáže a makat... Ono jenom silnej motor nestačí hoši, to byste za ty léta už měli vědět, ratlook styl už dneska moc neletí... Až vaše auta budou konkurenceshopný co se týče vzhledu aspoň co by se za nehet vešlo, projdete bez poskvrnky stk a emisema, atd, tak se můžeme bavit dál... Zatím ale máte dost velký nedostatky v tomhle směruMihal píše:kuci kuci kuci poperte se a bude vám hejme to přijde jako když se malí kluci handrkujou na písku
tak už stačilo nemyslite?
Jen jednu věc musím podotknout... Když jsi to měl rozkuchaný jak kráva tak jsem tě taky furt neprudil že to máš nahovno a rozhodně jsem tě neflamoval na foru, takže si to uvědom a bejt tebou bych se docela styděl...Marcelus píše:mno ted mi trosku krivdis stk projedu i na zpatecku a emisema jakbysmet dokonce mam v poradku i papiry teda az na tu prevodovku ale toho si snad nikdo nevsimne a od ty doby co sem vymenil predni naraznik tak ratlook styl nemam... pravdou jest ze lesk kastle neni vsechny.. kdyz to nejede tak je to s tebou spatny... bude to prkotina tak odloz houbu, uklid autosampon, shovej tempo, smotej zahradni hadici oblec monterky a zkontroluj si podtlakovy hadice mimo jiny ti houpe volnobeh...
Říkáš to jako bys v nějákým dobrým jedoucím kvalitním isu někdy sedělMarcelus píše:no vsak jo, jak se neco srat zaclo tak tak slo auto pod kudlu proto se ti divim ze to neresis... mas to pekny o tom zadna ale jako iso to nejede....
Ptáček iSáček