xenony - check kontrol
xenony - check kontrol
hele asi to tu někde je ale nestíhám to číst - potřebuju dát xenony do e30 chrom s check kontrolem ale nějak mi furt svítí jedno nebo druhé - v čem je problém? dá se to nějak vyřešit nebo je problém s xenonama????? díky všem za rychlou odpověď
Check jako takovy nema se svetly nic spolecneho. Pouze pres svou RJ kontroluje jestli sviti ci ne (kontroluje odber na danem obvodu).Paja píše:No to je právě ten problém - já mám H1v kabru a OK ale nemá Check - ale tyhle xenony jsou starší a jednou jde levé a pak zas pravé jsem z toho vůl! takže check nemá vliv - není to odporem nebo tak?
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Je tak, jak píše Vasa, právě, že check hlídá odběr v obvodu. Vzhledem k tomu, že standartně tam máš žárovku o nějakých 55 W, tak s tím xenonem se dostaneš na nějakých 30 - 35 W a Checku se to samozřenmě nelíbí a řádí. Musíš do obvodu začlenit něco , co Ti "zvedne wattáž". Prodejci xenonů s tím budou mít určitě zkušenosti a poradí přesněji. Svého času se v Autokelly podobný forichtung prodával a cena byla tuším kolem stovky na jedno světlo.
-
- sponzor E30.cz
to ano,ale ty xeny vypadávají doopravdy a ne jen na checkuJaryn píše:Je tak, jak píše Vasa, právě, že check hlídá odběr v obvodu. Vzhledem k tomu, že standartně tam máš žárovku o nějakých 55 W, tak s tím xenonem se dostaneš na nějakých 30 - 35 W a Checku se to samozřenmě nelíbí a řádí. Musíš do obvodu začlenit něco , co Ti "zvedne wattáž". Prodejci xenonů s tím budou mít určitě zkušenosti a poradí přesněji. Svého času se v Autokelly podobný forichtung prodával a cena byla tuším kolem stovky na jedno světlo.