E30 318 Touring
E30 318 Touring
Lidi, prosím Vás o zkušenosti s tímto autem. Sám jezdím Opelem Astra z roku 92, ale chci ho v nejbližších dnech vyměnit právě za Touringa. Rád bych si přečetl Vaše zkušenosti a ne narážky na moje stávající vozido. Vím, že jste na své Bavoráčky hrdí a právem, moc Vám v tom fandím, ale názory jako že jezdím v popelnici mě opravdu nezajímají
. Pro touringa jsem se rozhodl jen proto, že už jsem do něj pěkně dlouho zamilovaný, ale kromě výkonových parametrů vím o něm hovňanec. Budu vděčný za každý Váš upřímný názor.

ty mas astru jezis maria jak v tom vubec muzes jezdit
ae acpon je to taky nemecky ae uz sme klesli o tridu niz
k ty bawce.. uz je to tady trochu porad dokola dicki se nekdo zepta na E30 a plusy a minusy tak si nejdriv zkus projet starsi prispevky a temata a najdes tolik veci ze se ti zamota hlava i na astre
a pokud chces aby to trochu jelo tak si kup 325 pac ten kombik a hlavne diz ho nalozis tak taky neco vazi
ae zas je vetsi pojitska, postreba, tralalalaaa furt dokola 

ae acpon je to taky nemecky ae uz sme klesli o tridu niz

k ty bawce.. uz je to tady trochu porad dokola dicki se nekdo zepta na E30 a plusy a minusy tak si nejdriv zkus projet starsi prispevky a temata a najdes tolik veci ze se ti zamota hlava i na astre

a pokud chces aby to trochu jelo tak si kup 325 pac ten kombik a hlavne diz ho nalozis tak taky neco vazi

----------------------:)
AND: Myslel jsem, že sem chodí lidi, co umí číst. Psal jsem přece, ať si všichni své narážky na to, čím jezdím, strčíte do špic. Tak pro příště, buď tak laskav...
Jinak jsem si poctivě pročetl všechny diskuze na téma E30. Měl jsem ale namysli, že své zkušenosti napíše člověk, co s tím autem, jezdil, nebo jezdí. A když píšu 318, myslím 318, ne 325. Jinak ale díky za postřehy...
Jinak jsem si poctivě pročetl všechny diskuze na téma E30. Měl jsem ale namysli, že své zkušenosti napíše člověk, co s tím autem, jezdil, nebo jezdí. A když píšu 318, myslím 318, ne 325. Jinak ale díky za postřehy...
Onehda sem mel opacny touhy - z 318 toruring sem presedlal na 2,0GSi a i kdyz sem si myslel ze sem si polepsil, rad sem se pak vratil k touringu nazpatek. Mozna sem fakt chytnul spatnej kus, ale me se ten opel jenom sral. Eletrika, brzdy, vejfuk, chladic a dal a dal.... jen motor vydrzel vsecko..
To je moje zkusenost
To je moje zkusenost
And píše:ano ano presne tak mel sem dobrou naladu z toho ze sem nasel za posteli tanga ktery nesou moje tak sem se s vami o tu radost chtel podelit![]()

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...