Další BMW zabíjelo
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
...tenhle problém tu byl, je a vždycky bude --co s ním? koupit si růženec, pro ateisty talisman pro štěstí, umístit jej na "povolené" místo v interiéru a doufat, že nenarazíme na nějakýho takovýho pičuse...
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Alkohol za volant nikdy
To je největší hovadina co muže bejt,pak nezaleží v čem jedeš a prostě to neuhlídáš bo něco,někoho prostě přehlídneš a co potom....
Njn, tyhle tejpci co říkaj jak tam letěli a přitom tam neviděli,bych taky nejraději pokopal... Když už,tak koukám třeba min 100m před zatáčkou jeslti tam něco jede nebo ne,dokud neztratím výhled a jen pak tipovat a riskovat,to fakt ne...
ToMíšánek: plynulá bezpečná jízda se ne vždy = té předpisové, s tím souhlasím

Njn, tyhle tejpci co říkaj jak tam letěli a přitom tam neviděli,bych taky nejraději pokopal... Když už,tak koukám třeba min 100m před zatáčkou jeslti tam něco jede nebo ne,dokud neztratím výhled a jen pak tipovat a riskovat,to fakt ne...

ToMíšánek: plynulá bezpečná jízda se ne vždy = té předpisové, s tím souhlasím
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
bych dával alkohol za volantem jako trestnej čin hned a ne až po 1,5 promile (nebo jak to je,někdo mě určitě opraví
)
a ve městě samozřejmě 50 a mimo podle nálady a stavu nádrže
nejhorší je že relativně silný a starý auta jsou levnější a levnější a kupujou si je mladý kluci co neuměj pořádně řídit... dneska si za ty prachy co si před X lety koupil starou šáde nebo fakana koupí nějaký 150k+ auto a v tom vidim problem

a ve městě samozřejmě 50 a mimo podle nálady a stavu nádrže

nejhorší je že relativně silný a starý auta jsou levnější a levnější a kupujou si je mladý kluci co neuměj pořádně řídit... dneska si za ty prachy co si před X lety koupil starou šáde nebo fakana koupí nějaký 150k+ auto a v tom vidim problem
No tak BMW si asi níkdo nekupuje kvůli tomu, aby s ním jezdil klobouka. Je pravda, že ve městě se snažím jezdit podle předpisů. Mimo obec když je nálada tak tomu šlápnu, ale takový jako předjíždet, když nevím co mě potom čeká to ani náhodou. Jak se říká všeho s mírou.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Zrovna včera jsem se vracel z jedné firemní akce kousek od Mnichova hradiště cestou jsme jeli přes pardubický kraj a shodou okolností jsem v tv viděl že pardubický kraj je kraj kde je největší nehodovost. A opravdu jsou tam prasata. předjíždění v protisměru když proti jednou další tři auta. skoro nás vytlačili všechny ze silnice.(Za takový předjíždění bych bral papíry) Myšky, prudké brždění.Vytrubování a gesta když auta jedou pomaleji (můj případ jel jsem mimo obec 100 km/hod) Cestou na mě vytrubovali asi 4 auta. prostě hrůza.
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
njn tak to je pak těžkýTweety píše:Věř tomu že nebude. Z deseti ožralů by za volant devět stejně sedlo. Těm lidem to dochází až po incidentu, něco málo o tom vim.Mazety píše:no kdyby hrozil doživotní zákaz řízení v opilosti tak to tu bude vypadat trochu jinak

Ano překračuji občas rychlost a zatáčky jezdím rychlejc než ostatní,ale vždy za střízliva protože si to užívám... Někteří ,kteří co nemaj automobilismus v lásce a neznaj vůni benzínu, mužou říct že sem "blázen" ,ale nepatřím mezi ty co sednou za volant nalitý a jdou se předvádět a ohrožovat ostatní

E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
-
znama nevi,ze ma pohon predni napravy,ze rucni brzda brzdi zadni napravu a k tomu ani nevi,ze pri prudkem brzdeni auto nezataci to nemluvim o abs ktery stejne pri brzdeni nikdy nezatoci tak jako nebrzdenej vehikl.
takze je to jedno jestli natrefime na neznalka nebo curaka,ktery tohle vsechno vi-a ne jen to,ale proste mu to v ty rychlosti uz nepomuze.
tady v irsku se davali ridicaky bez autoskoly jen tak--na tady mas a jed--
takze je to jedno jestli natrefime na neznalka nebo curaka,ktery tohle vsechno vi-a ne jen to,ale proste mu to v ty rychlosti uz nepomuze.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že tenhle názor má taky něco do sebe. V některých chvílích mi spíš příjde, že autoškoly jsou jen pračka na pitomce, který zaplatí 7tis. za kus dokladuVune benzinu píše:znama nevi,ze ma pohon predni napravy,ze rucni brzda brzdi zadni napravu a k tomu ani nevi,ze pri prudkem brzdeni auto nezataci to nemluvim o abs ktery stejne nikdy nezatozi tak jako nebrzdenej vehikl.

Autoškoly tu existovaly jen do 90. let.Tweety píše:...V některých chvílích mi spíš příjde, že autoškoly jsou jen pračka na pitomce, který zaplatí 7tis. za kus dokladu
Do té doby jsem různé výcviky absolvoval 3x, snadno můžu porovnávat.
V roce 2005 jsem si dělal další rozšíření na "A" - se skutečnou Autoškolou už to nemělo nic společnýho.
Výuka na učebně se nekonala, skutečně odjeté hodiny činily cca 1/10 předepsaného času.
Sestřenici s čerstvě hotovým "B" (2001) jsem musel prakticky od nuly učit jezdit - v 80 km/h mi cpala 1. převodový stupeň po sjetí táhlýho svahu se slovy "začíná se přece od jedničky..."
-
-
Autoskoly jsou podle me jeden z hlavnich problemu nehodovosti. Spolu s lidskou blbosti.
Proc neni soucasti autoskoly skola smyku?
Proc kdyz kdyz ti to na cvicisti, na prazdne velke plose, v zime na snehu ujede, tak ti instruktori nadavaji misto toho aby ti v male rychlosti z mista spolujezdce samy trhli ruckou aby jste videli co to dela?
Proc ti na nicem nepredvedou aquaplanning, vyjeti na sterk, efekt bileho nateru na mokre silnici, nebo proc se ti o tom alespon nezmini? (je zarazejici, ze nekdo si normalne muze myslet ze to ani neni zadnej rozdil oproti cistem asfaltu)
Kdo z vas si v autoskole skusil alespon to blbe ostre dupnuti na brzdu treba v 80kmh? Uz jsem videl pripad kde bylo normalne videt paranoiu z ostreho dupnuti na brzdy, co ridic nevedel co se tim vubec muze stat!!! A to same plyn!
Ale ze skousky te vyhodi kdyz se treba dotknes tycky pri parkovani!
A co nesouvisi s autoskolou, ale taky to nechapu je kdyz uz ma nekdo iniciativu si, ci uz v zime nebo v lete, co to vyskouset na nejakem prazdnem parkovisti, prijedou tam policajti a zacnou buzerovat! ...zrejme je lepsi se to ucit, az se neco stane na silnici za normalne jizdy...
Proc kdyz kdyz ti to na cvicisti, na prazdne velke plose, v zime na snehu ujede, tak ti instruktori nadavaji misto toho aby ti v male rychlosti z mista spolujezdce samy trhli ruckou aby jste videli co to dela?
Proc ti na nicem nepredvedou aquaplanning, vyjeti na sterk, efekt bileho nateru na mokre silnici, nebo proc se ti o tom alespon nezmini? (je zarazejici, ze nekdo si normalne muze myslet ze to ani neni zadnej rozdil oproti cistem asfaltu)
Kdo z vas si v autoskole skusil alespon to blbe ostre dupnuti na brzdu treba v 80kmh? Uz jsem videl pripad kde bylo normalne videt paranoiu z ostreho dupnuti na brzdy, co ridic nevedel co se tim vubec muze stat!!! A to same plyn!

A co nesouvisi s autoskolou, ale taky to nechapu je kdyz uz ma nekdo iniciativu si, ci uz v zime nebo v lete, co to vyskouset na nejakem prazdnem parkovisti, prijedou tam policajti a zacnou buzerovat! ...zrejme je lepsi se to ucit, az se neco stane na silnici za normalne jizdy...

Zaplat panbuh ja v autoskole skolu smyku mel, vsichni co jsme to tenkrat delali di povinne odsmykovali dve hodiny na cvicaku v zime. A byla to velmi dobra skola rekl bych, myslim, ze mam docela vyhodu proti tem, co to neabsolvovali.
Ja bych videl jeste jednu chybu - dost lidi si udela papiry "zamlada", na auto se zmuze az posleze a pak nevi, co za volanem delat - viz moje segra, ktera ma ridicak sedmej rok ale auto si koupila pred rokem a jeste porad poradne nevi, co ma delat. Kdyz jsem jeste mel skodovku, tak jsme delali kondicni jizdy po poli, ale ... Koneckonců já sem si svoje první auto koupil taky az 4 roky po udelani papiru a do ty doby jsem toho moc nenajezdil, takze prvnich 10 000 km bylo takovych pernych
Ja bych videl jeste jednu chybu - dost lidi si udela papiry "zamlada", na auto se zmuze az posleze a pak nevi, co za volanem delat - viz moje segra, ktera ma ridicak sedmej rok ale auto si koupila pred rokem a jeste porad poradne nevi, co ma delat. Kdyz jsem jeste mel skodovku, tak jsme delali kondicni jizdy po poli, ale ... Koneckonců já sem si svoje první auto koupil taky az 4 roky po udelani papiru a do ty doby jsem toho moc nenajezdil, takze prvnich 10 000 km bylo takovych pernych
Naposledy upravil(a) Gabo dne 09. 06. 2008 18:24, celkem upraveno 2 x.
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
přesně takpip píše:Autoskoly jsou podle me jeden z hlavnich problemu nehodovosti. Spolu s lidskou blbosti.
![]()

bez komentáře

To je pravda.pip píše:Autoskoly jsou podle me jeden z hlavnich problemu nehodovosti...
P...
Můj bývalý kolega z práce dělal instruktora autoškoly na vedlejšák.
Ani ne pro prachy, ale bavilo ho to.
Když viděl, že žák má zájem se něco naučit, jezdil s nima na vrtulníkové letiště, kde byly obloukové výjezdy z pojížděčky ke stojánkám.
Tam ho nutil projet tu zatáčku co nejrychleji a měřil mu čas - a mnohým to skutečně něco dalo.
A komu to šlo, učil je i manévr s otočením auta do protisměru bez ruční brzdy na dvojku - to už je ovšem vyšší pilotáž...
.
soucasti atuoskoly nemuze bejt skola smyku...clovek kterej stravil v autoskole 24 hodin nebo kolik se dneska jezdi muze bejt rad ze ovlada auto po suchy asfaltce...skola smyku by mu nemohla pomoci...ba naopak...jsou lidi ktery proste na rizeni cit nemaj, jezdej desive, neovladaj auto a nemaj prehled celej zivot co jezdej...skola smyku by pro ne nemela zadnej pozitivni vliv...a jsou i takovyhle lidi ktery nikdy zadnou nehodu nezpusobili...jsou lidi ktery maj pro rizeni jistej cit a ovladaj ho skvele...ty zpusobujou nehody taky...neni to o autoskole...
az zacnou lidi premejslet nad vysledkem svejch cinnu a to jakejhkoli tak potom bude i mene nehod na silnicich
az zacnou lidi premejslet nad vysledkem svejch cinnu a to jakejhkoli tak potom bude i mene nehod na silnicich
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
-
proč by nemohla? v zimně na cvičáku nevidím problém si pamatuji jak mně taťka někdy v 17cti pustil na zasněženém parkovišti za volant a zkoušel jsem hjo objíždět a nebát se smyku. Bylo to asi po třetí co jsem byl za volantem a byla to větší zábava než celá autoškola. Tu jsem strávil v obytných zónách v Havířově a ploužil jsem se 20km/h a od zkoušek mně vyrazil za agresivní jízdu když jsem se do provozu rozjížděl tak abych ho nebrzdil takže podle mně je autoškola tak jak se dělá dneska prakticky nanic.
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mě taky baviloVenca píše:To je pravda.pip píše:Autoskoly jsou podle me jeden z hlavnich problemu nehodovosti...
P...
Můj bývalý kolega z práce dělal instruktora autoškoly na vedlejšák.
Ani ne pro prachy, ale bavilo ho to.
Když viděl, že žák má zájem se něco naučit, jezdil s nima na vrtulníkové letiště, kde byly obloukové výjezdy z pojížděčky ke stojánkám.
Tam ho nutil projet tu zatáčku co nejrychleji a měřil mu čas - a mnohým to skutečně něco dalo.
A komu to šlo, učil je i manévr s otočením auta do protisměru bez ruční brzdy na dvojku - to už je ovšem vyšší pilotáž...
.

Něco podobného sem podstupoval s tátou, to byly časy

Já jak vzpomínám na autoškolu, jezdili jsme po nákupech, převáželi rodiné příbuzné a podobně. Nebyl moc na blbosti,ale na okreskách mě nechal (90km/h ,ale pořád

Nechci práskat,ale jednou sme jeli 110km/h mimo obec,když sme předjížděli a spěchali do servisu pro ložisko do škodovky a za 10min nám zavírali