Příspěvek
od Jook » 11. 05. 2008 18:34
S Duskou jsme mnohe prozili a znal jsem ho, snad si to muzu dovolit rict, dobre, travili jsme spolu denne, ta brigada s tim jezdenim je pravda, jezdili jsme spolu a chodili jsme spolu na stejny obor do jedne skupiny, travili jsme spolu volne chvile a vetsina veci se motala kolem aut, at uz to byla prace co jsem mu delal na e30 anebo miliony jinych veci.
Za ta leta co jsem Dusku znal, nemuzu rici snad jedinou negativni vec. Bohuzel se stalo co se stalo a nejakych soudu si uzil a, bohuzel, jeste uzije od lidi, kteri netusi co byl za cloveka. Potesilo me, ze tady se od toho lidi oprostili a berou to tak, jaky byl clovek, jak ho znali i neznali.
Za sebe rikam, byl to vyjimecny clovek, kamarad, pritel a clen. Nikdy v zivote se sramy, kterymi se nam kazdemu z nas zapsal do zivotu uz nesmazou a navzdy zustane zapsany v tom pozitivnim.
Nechci to uz rozebirat, kazdy jste si precetli vsude mozne jak to bylo nebo nebylo, za ten tyden uz se z toho tady v tom okruhu hodne blizkych pratel davame docela dohromady, tak uz se v tom nechce nikdo dal utapet. Je to smutne, ale zivot jde dal.
Zasadne nepisu na fora, pokud nemuzu pomoci, nebo se me to netyka, ale toto je jedno z mala temat, kam jsem sice dlouho vahal, jestli napsat nebo ne a udelal jsem to.
Musim rict, klobouk dolu panove, je to od Vas moc hezke, myslim, ze se nas tam ve stredu par potka, minimalne uvidim Vasi kytici a je to krasne gesto.
Duskoveho brasku Pavla jsem sice neznal moc dobre, ale napsal jednu krasnou vec a to, ze "Zemrel pri veci kterou miloval a ktere dal vsechno a zemrel rychle." S tim budu maximalne souhlasit a z toho hrozneho je to ta pozitivni vec.
Chtel jsem sem vkladat i fotku, ale nevim, jestli je to uplne vhodne a rozmyslel jsem to, myslim, ze Pavel toto tema chvilku sledoval a kdyby uznal sam za vhodne, tak to udela. Nezlobte se.
Jeste jednou smekam za takove gesto i od lidi co ho neznali, dekuji za to, ze nikdo se v tom nebabra a nechejme dusku odpocivat.
Pisu tento prispevek jeste v docela emocionalnim vypeti, tak doufam, ze vsichni pochopi ze co jsem napsal, myslim to od srdce a v dobrem a nikoho nicim neurazim.
Cest Mistre...
R.I.P.