Odborné rady na téma spotřeba - PŘESUNUTO z inzerce
SNAKE (15:34):
mel si nekdy 1.8is 16v???
nebo 2.5i 6v
či 2.0i 6v???
ano ne
dj-vevis (15:34):
s oběma jsem jezdil,si zapomněl????
SNAKE (15:35):
ale asi tak 5 minut
a jeste v automatu
a po meste
a tvojim debilskym stylem jizdy
porad plnej plyn
dj-vevis (15:35):
jsem jezdil i momo město,.....
já a plnej plyn??
odpovez
jezdil jsem 80
vlastnil si nekdy tuto motorizaci osobne a delsi dobue??
SNAKE (15:36):
zejmena 1.8is??
dj-vevis (15:36):
když jsem stim automatem jel uplně lehká noha že jsem ještě vyřazoval z kopce,jel tak za 11,5
1.8 ano
ty idiote
ptám se mel si nekdy 1.8is????
dj-vevis (15:37):
néééééééééééééé
kámoš ano
SNAKE (15:37):
tak neblej hovna
dj-vevis (15:47):
byl to chromák
mel si nekdy 1.8is 16v???
nebo 2.5i 6v
či 2.0i 6v???
ano ne
dj-vevis (15:34):
s oběma jsem jezdil,si zapomněl????
ale asi tak 5 minut
a jeste v automatu
a po meste
a tvojim debilskym stylem jizdy
porad plnej plyn
jsem jezdil i momo město,.....
já a plnej plyn??
odpovez
jezdil jsem 80
vlastnil si nekdy tuto motorizaci osobne a delsi dobue??
zejmena 1.8is??
dj-vevis (15:36):
když jsem stim automatem jel uplně lehká noha že jsem ještě vyřazoval z kopce,jel tak za 11,5
1.8 ano
ty idiote
ptám se mel si nekdy 1.8is????
dj-vevis (15:37):
néééééééééééééé
kámoš ano
SNAKE (15:37):
tak neblej hovna
dj-vevis (15:47):
byl to chromák
Naposledy upravil(a) SNAKE dne 18. 10. 2007 14:44, celkem upraveno 2 x.
TEL: 722 935 480
E36 325ic M-PAKET -NYNÍ TOP STAV
-JAKO Z KATALOGU-
PÁR DÍLŮ NA E36 A E30 BY SE NAŠLO
E36 325ic M-PAKET -NYNÍ TOP STAV
-JAKO Z KATALOGU-
PÁR DÍLŮ NA E36 A E30 BY SE NAŠLO
- dj-vevis
- Kontaktovat uživatele:
hele Máco on to chromák nebyl,mělo to sice přední nárazník z chromáka,ale to proto že to bylo předtím po bouračce..Jinak zadek to mělo úplně stejnej jako to co mám já...Věř nebo né,byl to 1.8 16v a tenhle motor má jedině IS...A pokud to IS nebylo,tak to mělo alespoň z toho motor...Jezdilo to dobře,než to v Bořislavi rozštípal o strom..no to je jedno,prostě už to neřešte..Děkuji..Jo a Máco ten vejfuk co tam mám,tak nejsou v žádném případě z Jawičky jak jsi tu uvedl,ale jsou z Hondy Rebela a má to supr zvuk a jsem moc rád že konečně slyším jak to auto semnou komunikuje,protože bylo tak tiché,že jsem si myslel ,že opravdu nejedu v bmw,ale v nové corse....a řekl bych že se spotřebou se pohybuju něco kolem 7-8l..Když budu jezdit město,možná a to asi určitě za těch 10 teď v zimě to pojede.,..Jenže přesně já to nezjistim,protože natankuju pokaždé plnou a neukazuje mi tachometr ani kolik jedu,skrz to čidlo v zadu,tak ti bohužel přesně nepovím..Opravím to a řeknu ti jo??Jo a Hagenn co tomu říkáš,docela se tu člověk i sem tam pobaví a zasměje...No nic,je tu konečně veselo a žádná nuda jako na hřbitově...tak zatím čus 

Já ti dám Hanz, se aspoň koukni jak se můj nick píše DJdj-vevis píše:Lidi SNAKE zase má své dny,prostě mluví nesmysl jeden za druhým a rád se hádá a tak jsem už na to zvyklej..Prostě tento člověk jak se vyspí,tak provozuje den..Jednou dobře,tak je jak mílius a supr kamarád,no a někdy asi mu hrábne a stane levou nohou a je protivnej a rejpe a uráží každého na koho příde..Dělá z lidí jen vola a snaží se jim prodat i kroužek do nosu..Sory Snake,ale zase jsi vztal levou nohou.To že BMW žere ti poví i tvůj soused HanzE34 což ti sám poví tohle co tu i sám píše.Jo a neurážej,buď tak hodnej..Jedině co mě na tobě sere,že jsi kolikrát moc namyšlenej,Měl by sis sundat ten hřebínek,nebo jednou špatně zkončíš..Nazdar a Děkuju.

dj-vevis píše:hele Máco on to chromák nebyl,mělo to sice přední nárazník z chromáka,ale to proto že to bylo předtím po bouračce..Jinak zadek to mělo úplně stejnej jako to co mám já...Věř nebo né,byl to 1.8 16v a tenhle motor má jedině IS...A pokud to IS nebylo,tak to mělo alespoň z toho motor...Jezdilo to dobře,než to v Bořislavi rozštípal o strom..no to je jedno,prostě už to neřešte..Děkuji..Jo a Máco ten vejfuk co tam mám,tak nejsou v žádném případě z Jawičky jak jsi tu uvedl,ale jsou z Hondy Rebela a má to supr zvuk a jsem moc rád že konečně slyším jak to auto semnou komunikuje,protože bylo tak tiché,že jsem si myslel ,že opravdu nejedu v bmw,ale v nové corse....a řekl bych že se spotřebou se pohybuju něco kolem 7-8l..Když budu jezdit město,možná a to asi určitě za těch 10 teď v zimě to pojede.,..Jenže přesně já to nezjistim,protože natankuju pokaždé plnou a neukazuje mi tachometr ani kolik jedu,skrz to čidlo v zadu,tak ti bohužel přesně nepovím..Opravím to a řeknu ti jo??Jo a Hagenn co tomu říkáš,docela se tu člověk i sem tam pobaví a zasměje...No nic,je tu konečně veselo a žádná nuda jako na hřbitově...tak zatím čus

-
spotřeba e36 325i 24v
Hele chlapi tady se vetšinou řeší 1.8is nebo 2.0...ale já mám E36 2.5 24v bez vanosu a chtěl bych se zeptat lidí který maj tenhle motor kolik jim to žere me to žere po praze 12l....mimo moc nëjezdim zas tak dlouho ho nemam...a clovek kterej mi to prodal a i mi kamosi co ho znaj mu to desne zerou ze prej jezdil za 8l. a to je prece jen uz z logickeho hlediska kec a blbost to nemuze zrat tak malo chtel bych jeste jestli se nekdo dostal pod 10litru prej ze kdyz je M50B25J dobre sestilovanej tak prej zere pod 10 ale nechce se mi tomu verit dik....uf toho je...snad to prectete
jo a nemam kat jen dva rezonatory a zadni tlumyc a misto orig filtru KN vložku to by prej taky melo snizit spotrebu rika dost lidi...je to pravda?

ex: BMW 325i 24v
Re: spotřeba e36 325i 24v
To je hroznej žrout, normální jízda je u tohoto motoru zbytečná, když tomu pořádně nakládáš tak neřere o tolik vic než když to šetříš, tak si užívej výkon a neřeš spotřebuBMW 325i 24v píše:E36 2.5 24v bez vanosu...

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy