PS: to je normální ,že mě najdete v muzeích spíše pod auty ,než jak chválím lak a polepy , pokud je to tedy možné
díky za odpovědi
díkyLukas-e21 píše:ano, neb E30 M3 seriovka vychází ze závodní, neb to puvodně to měla být jen homologační serie.chamuraphi píše:nikdo neví
A M3 E30 je stále považována za nejlepší M3 v historii díky jízdním vlastnostem....
To sem si taky říkal,dokud sem nebyl na zemi. M3 má jiné přední ramena,chycena jinak a zadní vlečná ramena mají jiný tvar a uchycení.Helldiver píše:Mne sa nezda ze by sa nejak moc lisil... Akurat stabik je uchyteny k mcphersonom namiesto ramien, je ina geometria podvozku (ale to volnym okom moc nepoznas...) + ina roztec a vacsie brzdy teda.
Jak jsou uchycený jinak?chamuraphi píše:...M3 má jiné přední ramena,chycena jinak ...

Omlouvám se, tak body uchycení sedí. Měla to přední rameno ,jak poslal Boost, i s tema unibalama. Neviděl jsme na to uplně nejlíp (jediná možnost byla ze strany zpoza kola) Měla tyhle trubičkový ramena a zmátl mě ten zadní unibal, neviděl jsem ho celý z toho úhlu.Venca píše:Jak jsou uchycený jinak?chamuraphi píše:...M3 má jiné přední ramena,chycena jinak ...
Katalog ukazuje stejný uchycení...
http://bmwfans.info/original/E30/2-T/M3 ... l-31_0262/
Na autě je to vidět krásně na tý druhý a třetí fotce.chamuraphi píše: Boost: pěkný úlovek,nádherný fotkyA jen pro upřesnění, z těch fotek to nejde poznat,ale ta reakce zadních ramen do nápravnice je skoro dvojnásobné délky, fakt jsem koukal, na fotkách to vypadá skoro totožně s našima ,ale není. Booste,nejsou tam i fotky na autě? Aby ti šlo lépe vidět.
mám na mysli zadekBOOST píše:Na autě je to vidět krásně na tý druhý a třetí fotce.chamuraphi píše: Boost: pěkný úlovek,nádherný fotkyA jen pro upřesnění, z těch fotek to nejde poznat,ale ta reakce zadních ramen do nápravnice je skoro dvojnásobné délky, fakt jsem koukal, na fotkách to vypadá skoro totožně s našima ,ale není. Booste,nejsou tam i fotky na autě? Aby ti šlo lépe vidět.