Evidenčná kontrola
Evidenčná kontrola
Chcel by som sa spýtať či niekto vie kde robia evidenčné kontroly v Uherskom brode a alebo v jeho blizskosti,pretože zajtra tam musím isť
ked tak či je tam aj treba sa objednať a poprípade aj otvaraciu dobu.Dikes 
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
ziju v domeni, ze to delaj na kazdy stk
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
No ty vole
a od ceho mas net? nebo kdyz se projedes po meste, tak urcite na 2, 3 narazis 
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
Rok som robil v Uherskom brode a neviem či si nejaký servis pamätamIwan píše:No ty volea od ceho mas net? nebo kdyz se projedes po meste, tak urcite na 2, 3 narazis
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
neviem o co Ti ide ? ale evidentne len o mudrovanie ... na nete sa samozrejme hladalo, ale nasli sme najblizsiu STK len pri Uherskom Hradisti, tak islo len o to, ze ak je nahodou niekto z Brodu + okolie, tak mozno nieco poradi. O nic viac.....Iwan píše:No ty volea od ceho mas net? nebo kdyz se projedes po meste, tak urcite na 2, 3 narazis
BMW E30 320i coupe @ 325i M50
pardon, asi by me nenapadlo to hledat ve meste, ve kterym sem nikdy nebyl 
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
clovece a ako inak chces vybavit cesku evidencnu kontrolu ? jedine v CR a v CR to nepoznam nikde nejak dobre, urcite nie mesta a praaaaave preto sme sa chceli spytat, ci to niekto nepozna napriklad v Brode, aby sme to nemuseli hladat a nezmyselne bludit po meste. A ked hladam na nete a nenajdem nic pobliz, tak sa spytam, pride ti na tom este stale nieco nelogicke / nejasne ?Iwan píše:pardon, asi by me nenapadlo to hledat ve meste, ve kterym sem nikdy nebyl
NJ asi ťa musím uviesť do správneho svetla aby v tom bolo jasnoIwan píše:pardon, asi by me nenapadlo to hledat ve meste, ve kterym sem nikdy nebyl
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
Míšánek píše:Až teď jsem si všiml tohoto tématu a jsem přímo z Brodu. Nejblížší STK je opravdu ve Vlčnově a objednávat se nějak nemusíš. Pokud by jsi měl zájem, klidně Tě tam můžu tento týden zavést, budu doma. Sry, že jsem si nevšiml dřív, hned bych poradil
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
jj, to by bylo fajnBumper píše:Míšánek píše:Až teď jsem si všiml tohoto tématu a jsem přímo z Brodu. Nejblížší STK je opravdu ve Vlčnově a objednávat se nějak nemusíš. Pokud by jsi měl zájem, klidně Tě tam můžu tento týden zavést, budu doma. Sry, že jsem si nevšiml dřív, hned bych poradil![]()
dikes kamaráde už to mam za sebou tak už je v pohode.Nabudúce ked budem niečo potrebovať tak ti pošlem SZ a môžme aj niekde sadnúť
No smoke, no fun...

vidis chodis na freefoto a kdyz tu nekdo potrebuje pomoct tak nicMíšánek píše:jj, to by bylo fajnBumper píše:Míšánek píše:Až teď jsem si všiml tohoto tématu a jsem přímo z Brodu. Nejblížší STK je opravdu ve Vlčnově a objednávat se nějak nemusíš. Pokud by jsi měl zájem, klidně Tě tam můžu tento týden zavést, budu doma. Sry, že jsem si nevšiml dřív, hned bych poradil![]()
dikes kamaráde už to mam za sebou tak už je v pohode.Nabudúce ked budem niečo potrebovať tak ti pošlem SZ a môžme aj niekde sadnúť
Kua mrzí mně že jsem to tu přehlédl...
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
Hele je mi jedno kde kdo si to udela
z prvniho prispevku se fakt neda poznat jestli nekdo bydli v CR nebo SR a uz vubec se nedaj vytusit vase techtle mechtle s autama, bratrama, prepisama a pobytama kdekoli..
Chapal sem to jako ze Bumper bydli v UB a pta se kde je tam STK, coz mi pripadalo, jako zasirani fora srackama, jakozto i ja ho jimi ted zasiram
hlavne ze ste to vyresili, auto je v poho a na papirech jak ma a dal bych to neresil..
Amen
Chapal sem to jako ze Bumper bydli v UB a pta se kde je tam STK, coz mi pripadalo, jako zasirani fora srackama, jakozto i ja ho jimi ted zasiram
hlavne ze ste to vyresili, auto je v poho a na papirech jak ma a dal bych to neresil..
Amen
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
Iwan píše:Hele je mi jedno kde kdo si to udelaz prvniho prispevku se fakt neda poznat jestli nekdo bydli v CR nebo SR a uz vubec se nedaj vytusit vase techtle mechtle s autama, bratrama, prepisama a pobytama kdekoli..
![]()
Chapal sem to jako ze Bumper bydli v UB a pta se kde je tam STK, coz mi pripadalo, jako zasirani fora srackama, jakozto i ja ho jimi ted zasiram![]()
Amen
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
Iwan píše:Hele je mi jedno kde kdo si to udelaz prvniho prispevku se fakt neda poznat jestli nekdo bydli v CR nebo SR a uz vubec se nedaj vytusit vase techtle mechtle s autama, bratrama, prepisama a pobytama kdekoli..
![]()
Chapal sem to jako ze Bumper bydli v UB a pta se kde je tam STK, coz mi pripadalo, jako zasirani fora srackama, jakozto i ja ho jimi ted zasiram![]()
Amen
nj sak v poho... a vidis mne zase tvoje prispevky pripadali ako rypanie
ostatnym dik za pomoc a este chcem podakovat uradnikom v CR za ekcelentne rychle vybavenie prehlasenia... V SR maju co dohanat (aspon zo skusenosti co mam s nimi ja)