BMW E30 M3 stavebnice
BMW E30 M3 stavebnice
tady jsem nasel na netu zajimavou hracku http://auto.bazos.cz/inzerat/1810750/BMW-M3-E30.php
-
Jen se zeptam proc zadni nahon? Jestli myslis kvuli drifteni tak driftuje suprove 4WD,kdyz z toho udelas zadohrab,tak s tim budes mit leda tak plny ruce prace,to je jenom muj nazor,ale co vim sou tady zkusenejsi jezdci nez ja,treba se vyjadriadam320 píše:vite nekdo jestli z toho jde udelat zadni nahon?

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Kenny ma pravdu, zksil sem vyndat kardan a jezdit natoz driftovat se s tim neda ani se 100% samosvorem..Kenny píše:Jen se zeptam proc zadni nahon? Jestli myslis kvuli drifteni tak driftuje suprove 4WD,kdyz z toho udelas zadohrab,tak s tim budes mit leda tak plny ruce prace,to je jenom muj nazor,ale co vim sou tady zkusenejsi jezdci nez ja,treba se vyjadriadam320 píše:vite nekdo jestli z toho jde udelat zadni nahon?
jj, zadokolku jsem měl a driftovat s tím moc nedalo...spíš sem tam smýknout než se to přetočilo...má to moc lehký předek, 4kola je na tohle superKenny píše:Jen se zeptam proc zadni nahon? Jestli myslis kvuli drifteni tak driftuje suprove 4WD,kdyz z toho udelas zadohrab,tak s tim budes mit leda tak plny ruce prace,to je jenom muj nazor,ale co vim sou tady zkusenejsi jezdci nez ja,treba se vyjadriadam320 píše:vite nekdo jestli z toho jde udelat zadni nahon?

Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20