Příspěvek
od Řáholec » 13. 01. 2008 21:32
V 17nácti jsem si koupil starou 520 - 1978, bez lejster na ježdění po polňačkách a po lesních cestách u nás v divočině. Byl to koráb se slušnou vejbavou. Asi po půl roce jsem jí odstrojil, odlehčil a vyjel ku vedlejší vísce zazávodit si na amatérský rallyecrossový okruh. Auto celej den vydrželo, Škodovky typu 100,120, se od Baworáka jen odráželi.
Po nějakém čase jsem v lese prorazil oil vanu, utrhnul se i "telefón"(takto nazval muj kamarád oil čerpadlo) a já neměl za co a kde to opravit.
Jinej známej mi za pobouchaný BMW520 nabídnul Š120 s lejstrama a platnou STK a tak sem to bral.
V 19ti jsem měl necelejl rok E30 318i,4dvířko ArticsblauMetallic.Šlapal parádně. Ale neměl jsem moc na benál (civilka) a tak šel zas do světa. Pak dlouho nic.
Už to budou skoro dva roky, co jsem koupil E21 320,4válec. Auto bylo zarostlý letní travou, dlouho neužívaný.
Mohu si ale troufnout napsat, že mám na takovýdle vozy nos. Měl jsem už nespočet pojizdných "pekingů"!
Auto jsem za nevelké náklady uvedl opět do provozu, je to teď moje nejvoblíbenější kára, korálově červená šipka. Z profilu samožřejmě žralok.
Na podzim roku 2OO7 jsem přikoupil do začínající sbírky E30 318is, kterým teď denně jezdím a testuji ho. Je to příjemný sportovní auto, lehký, svižný, komfortní.
A zatim poslední přikupené?
Těsně před Vánocema jsem uložil do tátovo garage narychlo koupenou E30 325i, která má pár bolístek. Jen netrpělivě čekám na jaro, až jí uzdravím a pořádně jí proženu perka.
BMW jsou pro mne bezva mašiny, mám ta auta vážně rád.
Zdravím všechny příznivce BMW.
Naposledy upravil(a)
Řáholec dne 14. 01. 2008 06:24, celkem upraveno 1 x.