Příspěvek
od DJ HONZA » 09. 01. 2008 07:35
Nemám to hotový dokáže to tady někdo pochopit ?Vy bezmozkové retardovaný koukejte se srovnat !Kolikrát se mám opakovat že k tomu přijdou decentní nárazníky + prahy a boční paprskové kryty dveří Rieger Genesis,jestli vůbec víte což silně pochybuju ,jak tenhle kit vypadá tak si udělejte obrázek jak to auto bude vypadat během 3-4 měsíců,jen jsem na to holt před Vánoci neměl prašulky a chtěl jsem to prodat,ale už kvůli vám vy prasata si to dodělám.Za ty lemy nemůžu,nejradši jsem to měl tehdy reklamovat,já to chtěl jen vytáhnout a né navařit límcový nástavce jenže tam kde mi to dělali se na tom vybláznili a udělali si to podle sebe a né jak jsem jim zadal já,to oni zprznili moje auto né já,a ještě to stálo 14 klacků,takže už si to dodělám a doufám že bude klid,a jestli né tak si to můžem vyříkat na Big BMW 2008 v Hoškovicích či Východočeským BMW SHOW DAY 2008 který shodou okolností pořádám a neskovávat se tady anonymně na internetu,to jste nejdrsnější co.Byly tu podobné debaty či přímo rozsáhlé slohové diskuze ohledně Vládi 320,jenže já si to nezasloužím,já za to nemůžu za to jak mi to zprasili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Umění je ustoupit a já se s váma nehodlám zabývat a ztrácet tady vůbec čas,to už ani člověk nemá chuť na to forum vůbec líst i když chce zrovna koupit pár aqut a jedno prodat,nemá to smysl.Jste vypatlaný cucáci co si neuměj na autě ani nic udělat.Já jsem vždycky býval zastánce slušného vycházení a naprostou většinu hádek v práci kolegů co se skoro prali jsem dokázal usměrnit tak že si pak podali ruce a dělali si z toho prdel,ale tady mi došla trpělivost,nechte mě žít !