a chystá předvést něco dalšího dechberoucího?jakub65 píše:a prijede znamy kaskader(kdo byl minule, vi o cem se mluvi
)

dan16 píše:foto gut.stejne bych jeste udelal nejaky zimni srazek.
Taky jsem pro zimní srázek... Ta všemina je náhodou supr... prostoru tuna...jakub65 píše:ja bych klido prijel na zimni srazek, snih a zimu mam rad, hlavne spanilku zopakovat, ta dnesni me mrzi, ale jinak paradicka
![]()
Já bych dojel !Clairvoyant píše:Hoj pánové..
už na bmwklubu jsem navrhoval vánoční srázek 25.12. ve Zlíně... Zatím to ale vypadá, že bych tam byl sám... v rodné hroudě nejsem zas tak často a i tam bych rád viděl nějaké bmwfans..
Co vy na to? Všichni budou tak zaneprázdněni vánočním cukrovím?
ok...lostsoul píše:Já bych dojel !Clairvoyant píše:Hoj pánové..
už na bmwklubu jsem navrhoval vánoční srázek 25.12. ve Zlíně... Zatím to ale vypadá, že bych tam byl sám... v rodné hroudě nejsem zas tak často a i tam bych rád viděl nějaké bmwfans..
Clairvoyant píše:ok...lostsoul píše:Já bych dojel !Clairvoyant píše:Hoj pánové..
takže nějaké koknrétnější návrhy?
Tak sem se kvuli vám přihlásil i tuAle jinak přijedu tam i tam
![]()
Pochopil jsem, že byste chtěli dát opět Všeminu. Jem pro, ale pokud tam bude metr sněhu, tak nevim nevim...