BMW 318is, chyba v lejstrech
zkusil bych ještě dešifrovat vin jestli ta kastle vyjela od výrobce jako iS. to ti napoví, jestli ten motor někdo vyměnil za původní m40 nebo jestli je to vošizená přestavba. jestli chceš aby to bylo v cajku po všech stránkách, investuj do ofi. přestavby. když budeš chtít, tak ti poradím a dám kontakt na pana Stehlíka, který přestavby schvaluje. 
sorry že se sockuju,ale náký info o přestavbě by se mi taky hodilo, uvažuju o tom..ale zatím je to ve fázi zvažování pro a proti.Balda píše:zkusil bych ještě dešifrovat vin jestli ta kastle vyjela od výrobce jako iS. to ti napoví, jestli ten motor někdo vyměnil za původní m40 nebo jestli je to vošizená přestavba. jestli chceš aby to bylo v cajku po všech stránkách, investuj do ofi. přestavby. když budeš chtít, tak ti poradím a dám kontakt na pana Stehlíka, který přestavby schvaluje.
tak až to bude aktuální, tak mi dej vědět. Stejně jsem po bouračce a pobudu si doma ještě hezky dlouho, tak nemám do čeho píchnout. Tady je kontakt na mě 775 342 059. kdyžtak mi zkus přiblížit tvůj problém přez sz.Flip píše: sorry že se sockuju,ale náký info o přestavbě by se mi taky hodilo, uvažuju o tom..ale zatím je to ve fázi zvažování pro a proti.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
faq: prestavba-t5947.htmlFlip píše:sorry že se sockuju,ale náký info o přestavbě by se mi taky hodilo, uvažuju o tom..ale zatím je to ve fázi zvažování pro a proti.
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
for Řáholec: mohu se zeptat co jsi za tu třícu dal? jinak kdyby jsi chtěl tak bych tě problému zbavil a auto koupil.... možná 

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické
další požadavky na dotaz
je to pravdivý, jen bych upřesnil možnosti přestaveb kastle vs. motor.Blumen_071 píše: faq: prestavba-t5947.html
aby jsme rozuměli pojmu přestavba: je rozsáhlejší změna např. kastle kupé na touring, sedan na kupé atd. anebo u motoru z jiného typu na jiný např. m40 na m42. pokud budou doklady na stejné auto tzn. stejná kastle, stejný motor, nejedná se o přestavbu, ale o výměnu karoserie jako náhradního dílu a číslo motoru lze smazat z evidence, tudíš se jeho výměna nemusí nijak evidovat. při výměně náhradního dílu není třeba navštěvovat stk a od Stehlíka (schválení výměny karoserie) je možný jít rovnou na registr motorových vozidel zažádat o změnu karoserie na základě scválení BMW. pak následuje vyražení původního vin na novou karoserii na stanici tk a pak s potvrzením je třeba zas jít na registr nechat si udělat zápis do tp o výměně karoserie a vyražení původního vin náhradní technologií.
Pokud jsi byl na evidenčce a dostal jsi ofiko protokol že nevyhovuješ, tak jsi celkem v řiti, protože na to auto je blokace, kterou Ti odblokujou jen když odstraníš závadu a to skutečně odstraníš a ne jen papírově. Je to smutný, ale je to tak. Pokud Tě jednou vyhoděj se špatným číslem, pak odblokování a udělení evidenční prohlídky musí být zaprotokolováno a nafoceno. V Praze to dělaj myslím jen na Chodově a Bohdalci. Takže buď ofiko přestavba, nebo sehnat motor, kterej tam má být