NORMANN píše:Mě ukradli před 2 roky takový ty chromovaný čepičky na ventilcích, byly pěkný, přesně tyhle už se mi nepodařilo sehnat. V místě bydliště jsem je měl několik let a vydržely, pak jsem ale zajel do svýho rodnýho města a za 1. noc byly v pr..li. Vítej doma!

No taky jsem mohl být rád, že to odnesly jen čepičky, protože ta kola byla celkem luxusní. Sice zamykací pokličky, ale pro zloděje asi žádná velká překážka. Ale je to asi 14 dní co mi v místě bydliště zmizel znak z kapoty a to zdaleka ne po 1. ale až jednou někoho chytnu....

presne jak rikas...kdyz uz ti je lohnou tak si reknes preziju to, koupim novy, jenze mas urcitou delku ventilku a tu chromovanou dutinku na to uz za boha nesezenes, takze ti zbyva shodit kolo, dat tam new ventilek, prevazit to cely a to uz neco stoji...takze jak rikam, na tyhle pripady jedine baseballka a kdo nema baseballku tak dlouhej klacek, lesenarskou trubku a pod....je jedno s cim ty corce rozsekas hubu
S tim znakem to uz vubec neni zadna prdel, vodrbou ti lak tim zpusobem ze ta kapota je zrala na novej nastrik a to uz nevim jak bych resil...jedine
REZAT REZAT REZAT REZAT