Komplex jménem BMW.

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Rotten

Příspěvek od Rotten » 18. 09. 2007 15:21

Tahle debata je o tom, proč BMW ano či ne a jedním z argumentů jsou drahý díly.

Jasně, koupě novýho serva nebo hlavy je věc, která se běžně řeší náhradou ojetého dílu případně repasí. Ale běžná údržba se sestává z výměny hromady dílů (od filtrů, přes rozvody, podvozkový díly, spojky, pumpy, atd,...), tomu se člověk nevyhne. A tady ceny bohužel hrají proti BMW...

***Apollo*** píše:
Rotten píše:No pánové náhradní díly drahý jsou. Mluvim o originálních dílech. A kdo tvrdí že ne, ten lže, krade a do pekla se hrabe.
Cena dílů je důvod proč moje příští auto nebude BMW. Protože kdo kdy spravoval neoriginálníma dílama ví, že to jsou vesměs mrdky, ztráta peněz, práce a času to tam dávat.
A kdo tady tvrdi ze sou origo dily levny? a pokud uz musim ja neco zpravovat tak se snazim jit do origo dilu ale kdyz mi nekdo se snazi vnutit origo napr. servo nove tak ho poslu nekam protoze funkcne stejny a lůevnejsi je zdravy origo ale pouzity. Taky bych chtel videt toho blazna kterej koupi hlavu valcu na 15let staryho favce uplne novou za xx tisic ???

Flip

Příspěvek od Flip » 18. 09. 2007 20:28

euromen píše:jo já měl asi štěstí.. táta měl kecy ale toho se uzemnil tim že žádný auto nemá tak ať mlčí a mamka.. ta mě chápala..jí se líbil. a teď? otec mlčí mamka říká že je pěkný a mladá.. mladá ráda BMW....jedinej kdo remcá je kamarádky otec... zarputilej škodofkář..několikrát mi nabízel fáčko feldu a jiný škodárny.. nikdy se v tom nechce svést.. je mu jasný že by zjistil že je to lepší fáro...
a proto.. nechte si je remcat.. my stejně víme své
SPRÁVNĚ! A HLAVNĚ KDO SE NESVEZ V BMW, TEN TO NEPOCHOPÍ! :twisted:

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 23. 09. 2007 13:39

Tak u mě to bylo jinak,BMW mi bylo doporučováno a dokonce na něj i přispěli 8) ,táta nákupní tašku před barákem nechce vidět (máti je vyjímka se svou Bublinou 121),prej bych si kazil jezdeckej styl a to mu já věřím a nebráním se tomu :twisted:
Nikdo mi netvrdí že mě to seřere i s botama, vědí že sme "šáhlý" autama. Ale když se mě ptaj ostatní co jim doporučuju za auto, tak prej BMW nikdy,drahý, drahý a zas drahý.Tak jim řeknu jestli jim stačí se přemístit z bodu A do bodu B, tak jim postatačí pojizdná rakev a ty sou všechny stejný,tkž ať mrknou na net a vyberou si podle ceny a vzhledu,s tím jim já neporadím.A spolužáci a kámoši, s kterýma jezdím,nechtěj nic jinýho než BMW (maximálně porsche,ale to jsme s cenou fakt jinde :lol: ) a hledaj zpusob jaxe k němu dostat, to je správnej přístup :wink:
Mám 1,6 pod 8 se nedostanu,Pardubice-Praha tam i zpět + něco po městě 700kč, prostě každá sranda něco stojí... :)
Kámoš má tuning corrolu,sype do ní porádMám to upravený za polovic a jsem na tom líp, a on má porád jen TOYOTU :!: idkyž za (i do) ní dal možná 3x víc než já,ale lidi se otočej stejnak za BMW :wink: Tžk prý brzo přesedlá :lol:
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

MEDVIDEK

7er

Příspěvek od MEDVIDEK » 23. 09. 2007 17:21

Cus kluci,ja mam BMW 740iL-e-38 r.v.97 a to jste meli vydet za reakce,kdyz jsem se stim obevil za barakem.Vsem jsem vysvetloval ze BMW je muj konicek,moje radost a ze nechodim do hospody a nehraju automaty atd.keci ktery tu uz padli asi 1000krat a dneska me uz ani nezdravej,protoze kdyz rano nastupujou do svych favoritu,Matizu a tech ostatnich nakupnich tasek a ja do 5,2m dlouheho BMW kde bubla 4.4litrovy motor a rozsvitim na ne xenony,tak by nejradsi vrazdili zavisti a uz jsem zaslech hlasky ze jsem mafian a ze prodavam drogy a podobny nesmysli a ze to muselo stat milion (dal jsem za nej 150tis.)
BMW neni droga,ale rakovina

Stenlie

Příspěvek od Stenlie » 23. 09. 2007 18:00

ARMAN píše:pšt! a ať to tak zůstava co nejdal :) budem mít vice aut k dispozici a nebude nam v nich jezdit každej ňouma ;)
jako narvat to auta desitky tisic aniž bysi se hoho všiml se da velmi lehce to bez debat už jsem tu viděl par borců co do toho rvou pod tlakem a fandim jim... hlavně od nich chci mit to bafo potom :P

ja jsem si koupil první auto misto bavorkeho žiga toho ruskyho a to pravě kvůli "pověram" :lol: :roll: neřikam že bylo blby ale nebylo to to co jsem chtěl - e30 8)
naprosto souhlasim taky to slyším jak to žere a jak to je hrozně drahý auto :D ne ja je v tom nechávám jen ať si to myslí :-) pač by to tu pak vypadalo fakt zábavně :D:D každej by tu drandil s Báwem :lol: :lol: ne neeee kdo auto vyzkouší nechce jiný kdo ho nechce nechá být já BMW miluju a v životě si jinou značku nekoupím nehrozí neznám lepší auto za ty prachy :-) (mám E30) jak jinak 8)

Stenlie

Příspěvek od Stenlie » 23. 09. 2007 19:38

BALI píše:co máte proti favoritum ? :lol: :lol: :lol:
Sekeru !!!! :lol:

porter

Příspěvek od porter » 11. 10. 2007 00:46

:lol: drahe ? :lol: zere to? v podstate ano ....ale .... kazde auto je len cierna diera na prachy .... ide len o to, ci ta len vozi alebo mas z toho aj nieco ine (nepocitam dodavky a nakladaky 8) ) myslim, ze bmw nie je len o premiestnovani z bodu A do bodu B a to je prave ono. uvediem priklad: mam kamarata od skoly, odjakziva sme mali huby plne bmw to a bmw ono... ja som si nakoniec kupil svoju srdcovku (e30) po ktorej som tuzil od maleho detska. Nic som nepocuval dokola, len keci ktore ste tu uz milion krat napisali a tvrdil mi to aj ten kamarat, aj ked ma bmw strasne rad. Mal favorita. Uz ho nema. Cca 4 mesiace po tom ako som si kupil e30, predal favo a uz sme leteli po bazaroch a hladali "jeho" e30 :lol: ... dalsi priklad: kamarat, ktory sa rad vozi a nema vodicak, ktory vobec neuvazoval nad nejakym autom, sa po tohto rocnom Big BMW zraze okamzite prihlasil do autoskoly a uz len rozmysla kde a ako nasetrit na jeho prvu e30 ...jednoducho kto sa zvezie, pochopi. je to milion krat lepsie si kupit auto za 70-80 tisic a postupne do neho vrazat, ako kupi ukychanu TDi za XX 100 tisic a potom machrovat ze sa jazdi za 4litre.Ale stale jazdi v aute s horsim podvozkom, horsim motorom, skratka nesedi v bmw 8) , takze z toho vlastne okrem tej obycajnej "poctivo setrnej" jazdy nema.....
BMW E30 320i coupe @ 325i M50

hanys

Příspěvek od hanys » 11. 10. 2007 09:32

Na lidi se vyser. Když chceš Bawko kup si ho, žere to je pravda a dílů je všude hafo za hubičku, ale jak je tu na foru psáno 1 000 000 000krát je
to srdcová záležitost, posedlost a manie a je to 100% návykové :twisted:

Bawor

Příspěvek od Bawor » 11. 10. 2007 12:57

Je to zbytečný řešit sou lidi co berou auto jako spotřební věc a ti si nemůžou koupit nic jinýho než nějakýho fanouša na kterým se věčně něco sere, ale je to malý český auto levný a bla bla bla podobný řeči. No a potom sou lidi co berou auto jako takovou hračku někdo dokonce jako člena rodiny. No a ti si kupujou auta jako BMW a podobně. Já sem koupil třícu před rokem všichni mě říkaly jak mě to sežere a když se ještě dozvěděli, že to je 2,5i tak si klepali na čelo, ale zatím sem s tím neměl jedinej problém akorát sem musel vyměnit palivový čerpadlo, který odešlo no a nepočítám ty úpravy a vylapšení. No a co je nejlepší pěkně si do kombíku naložím nákup a klidně si i s naloženým autem můžu vychutnat nějakýho frajírka v nějaké octávce :lol:

Brutalni Monstrum Wole

Příspěvek od Brutalni Monstrum Wole » 11. 10. 2007 22:15

ani bych sem nepsal, ale dnes sem mel zažitek :D :

byl sem na učnaku automechaniku seřídit geometrii a první slova mistrů a učnů byla co to kuwa jeee? a postupem času jak to bylo na zvédaku , tak se jim to začínalo líbit- ty vogo divej jak to ma řešeny ramena a ty napínaky řemenů....o motoru nemluvě... pak čučeli do interieru a libilo se jim najednou vše od koberce, parádní stav a tvar sedaček, palubovka,vybava elek..a kolik že tam mam místa... a když sem jim řekl že ta 2,8 umí jet i za 10L tak bylo hmmmm to je slušny na 25let staré auto :D
nakonec po geometrii mistr musí každé auto projet a když si nasedl tak tam zapadl jak skopčak do bunkru a říka-proč je to tak nízko ta sedačka a když sem mu ukazal ty pačky s čim se seřizují sedačky tak si jen liboval jak se mu tam dobře sedí.
nakonec se vratil za čtvrt hodiny a ani s toho auta nechtěl vylest, stale se rozhlížel po interieru a držel v ruce koženy sportovnější volant a říka-TO JE LETADLO- a to mě tak zahřálo u srdíčka ... :D
pak sem odjížděl a všichni stály venku a posunky mi ukazovaly abych jim tam ukazal co to umí-tak sem jim tam pořádne vytrhal dlažbu :twisted:
a jestly ješte neumřely, tak dodnes znovu obkladají dvůr na učnáku 8)

ericss8

...

Příspěvek od ericss8 » 13. 10. 2007 08:42

Caute kolegovia.. :D
Momentalne tiez pocuvam z kazdej strany to iste...Riesim totiz kupu 325iX.Zo vsetkych mojich znamych ma chape asi len mladsi brat.Starsi brasko ma VW TDI a to je naj naj auto,nad vsetky auta :lol:
Dokonca ked som sa so sefom bavil,tak ma zacal odhovarat,ze to bude zrat 20 litrov a ze aby som siel radsej do diesela atd. atd. proste cirkus..
Ale co sa mi paci,napriklad tatko zmenil nazor,aj ked bol najprv proti,teraz si vychvaluje,ake je fajne zvezenie v 318i,ako to taha...Necudo,toteraz sa vozil v Schade 125...
Tak asi tolko z mojej strany...BMW je viac ako auto :twisted:
EX:
e30 318i M10
e28 524tdA M21
e21 316 M10
e30 325ix M20
e30 318is M42 touring
e30 324d M21 saloon
e30 320i M20 touring
AKT:
e30 335i M30 convertible
e30 327ix M20 saloon

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 13. 10. 2007 10:56

Brutalni Monstrum Wole píše:ani bych sem nepsal, ale dnes sem mel zažitek :D :

byl sem na učnaku automechaniku seřídit geometrii a první slova mistrů a učnů byla co to kuwa jeee? a postupem času jak to bylo na zvédaku , tak se jim to začínalo líbit- ty vogo divej jak to ma řešeny ramena a ty napínaky řemenů....o motoru nemluvě... pak čučeli do interieru a libilo se jim najednou vše od koberce, parádní stav a tvar sedaček, palubovka,vybava elek..a kolik že tam mam místa... a když sem jim řekl že ta 2,8 umí jet i za 10L tak bylo hmmmm to je slušny na 25let staré auto :D
nakonec po geometrii mistr musí každé auto projet a když si nasedl tak tam zapadl jak skopčak do bunkru a říka-proč je to tak nízko ta sedačka a když sem mu ukazal ty pačky s čim se seřizují sedačky tak si jen liboval jak se mu tam dobře sedí.
nakonec se vratil za čtvrt hodiny a ani s toho auta nechtěl vylest, stale se rozhlížel po interieru a držel v ruce koženy sportovnější volant a říka-TO JE LETADLO- a to mě tak zahřálo u srdíčka ... :D
pak sem odjížděl a všichni stály venku a posunky mi ukazovaly abych jim tam ukazal co to umí-tak sem jim tam pořádne vytrhal dlažbu :twisted:
a jestly ješte neumřely, tak dodnes znovu obkladají dvůr na učnáku 8)
a v.. v.... vvvvotom to je :D
Obrázek

castro

Příspěvek od castro » 15. 10. 2007 08:43

:) jj, BMW a mezilidské vztahy... to jsou příběhy :lol:

já už nikomu nic nevysvětluju a když se mě někdo zeptá kolik to stálo, říkám jen hodně. a žere to taky hodně. Baví mě je nechávat plácat se v těch nesmyslech...

Ten mýtus o drahých ND stejně vzniknul v době éry favoritů kdy stejně většina měla ještě 120 a žiguly. A tady přiznám, taková E34 525i byla drahá na provoz! jenže s těma lidma se to drží dodnes a to se mi na tom nejvíc líbí. mam E36 a každej čumí, když jedu E30 tak taky, hlavně když tu Leni 323i někomu vytočim u otevřenýho okýnka :) a kamarádky z E30 umírají víc než z E36 - prostě gangsta car ;-)

a mí nejbližší - rodina - taky mi to vymlouvali. Dnes jsem sobě vděčnej že jsem je neposlechl...
Obrázek

marcele30
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcele30 » 19. 10. 2007 14:23

Tak ja se vam do toho taky vlozim :D Kdyz sem kupoval svoje druhy auto, tak sem porad blaznil po nejaky E30 325i :D Nakonec sem koupil 205 1,9 GTi (ted uz mam druhou) a sem s ni maximalne spokojenej :wink: ALE až budu mit vic penez (nebudu chodit do skoly) tak si poridim jedine BMW :wink: :wink: Jizdni vlastnosti perfektni, vzhled perfektni :wink: :wink:
A z toho plyne jediné: At si kazdej rika co chce, ale BMW je BMW :!: :!:

ps.: Kdo rika ze to chlasta, sou drahy dily atd (u myho peugeota koneckoncu taky) tak at drzi hubu, pac kdo chce BMW, tak si ho nekupuje kvuli spotrebe a levnym, snadno dostupnym dilum :D :D
Ale to tu asi vsichni vite co? :lol: :lol: :lol: :lol:

skodik

Příspěvek od skodik » 20. 10. 2007 12:08

je fakt že hodně lidí nemá svým způsobem rádo BMW,protože je to jistý znak luxusu,když sem přivezl před barák černou e34 a postavil vedle tech fabii a spol.pulka lidí přestala se mnou mluvit a nevysvětlil sem jim že ta jejich fobie je daleko dražší,a co se týká dílu tak je to u některejch dílu nastejno či naopak.

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 27. 05. 2009 10:23

tak k tem dilum bych mel konkretni zkusenost. prave prozivam obdobi rozkose pod heslem spojkova sada vw t4
sada LUK pro e30 i e36 stoji ~7,5tis pro t4 23tis :?

edit:
jak jsem rano videl rude tak jsem spatne cetl... :oops:
tds sada se setrvakem je za 21tis - rozdil jiz neni tak markantni, ale vw je porad drazsi :)

Fx: dik za upozorneni
Naposledy upravil(a) Blumen_071 dne 27. 05. 2009 22:06, celkem upraveno 1 x.

vlcek_007

.

Příspěvek od vlcek_007 » 27. 05. 2009 13:46

Tak já se musím taky přidat, otec se mi snažil BMW rozmluvit, že prej je to na mě silný, že to má zadní náhon a že mě to sežere, ale já si šel za svým a koupil si e30 1.8, a když sem poprvé přijel před barák v černým báwku tak všichni z baráku taky začaly mít kecy ze kradu a taaak, ale voni víí hovno, BMW je prostě srdeční záležitost 8) a k dílům a spotřěbě tak je v tom nechávám říkám jim že hodně, ale jezdím s tím za 8l/ 100 km 8)

curich

Příspěvek od curich » 27. 05. 2009 15:08

favorit tě sežere aji s botama, ale rzí :D

jak u někdo psal .... favorit žere a nejede, E30 žere o litr víc a jede PODSTATNĚ líp
Škoda Fabia 1.2TSI 12' :oops:

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00' :|
Suzuki Swift 1.0 98' :roll:
BMW E30 318i M10 85' :D
///MHD Power :cry:

Tomis9

Příspěvek od Tomis9 » 27. 05. 2009 15:29

taky jsem slýchával od svých kamarádů kde na to beru peníze že to žere jak svině a že je na to všechno drahý. Ale je jsem vždycky odpověděl nejdřív si o těch autech něco zjistěte a pak kecejte a kdo nezná ať nekecá. A s rodiči já to měl v pohodě otec už měl první E30 v touringu když mě bylo 15let a já si koupil v 18letech taky E30 černou cupé a jezdím s ní dodnes a otec už má druhou E36 :) Já to auto mám prostě rád a ta parta lidí co se kolem bmw pohybuje nemá chybu. A který značky aut se na silnici zdravěj? jediě BMW a motorkáři :D :D :D :D
BMW E30 316i r.v.89 - spokojenost

curich

Příspěvek od curich » 27. 05. 2009 15:36

Tomis9 píše:.... A který značky aut se na silnici zdravěj? jediě BMW a motorkáři :D :D :D :D
kdyby se zdravili škodovkáři, tak by to problikávání museli zakázat uplně :D
Škoda Fabia 1.2TSI 12' :oops:

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00' :|
Suzuki Swift 1.0 98' :roll:
BMW E30 318i M10 85' :D
///MHD Power :cry:

Odpovědět