KRÁDEŽ 535iA !!!!
KRÁDEŽ 535iA !!!!
Prosím pomozte v nalezení BMW E34 535iAut.
Barva Delphinmetalic
SPZ: 6S1 4182
bylo odcizeno v noci z 5.9. na 6.9. v Levského ulici v Modřanech.
Na autě byly spoilery pod nárazníkama a prahy, hodně poničené, vzadu díra po tažném a kitovaný levý zadní roh blatníku...
tel.:774 86 66 00
Díky za jakékoliv info...
Barva Delphinmetalic
SPZ: 6S1 4182
bylo odcizeno v noci z 5.9. na 6.9. v Levského ulici v Modřanech.
Na autě byly spoilery pod nárazníkama a prahy, hodně poničené, vzadu díra po tažném a kitovaný levý zadní roh blatníku...
tel.:774 86 66 00
Díky za jakékoliv info...
Tak nevim, asi jsem se podruhé narodil, protože jsem auto našel, nikdy by se tak nestalo kdyby mi nepomohli známí a kamarádi, všem zúčastněným, ale i nezúčastněným tímto děkuji za ochotu, projevenou snahu a čas strávený třeba jen přečtením tohoto příspěvku.
Díky!!!
p.s., jestli někoho napadá jak tyhle zmrdy vyděsit tak, aby si rozmyslely srát se do BMW tak sem s návrhy...
Díky!!!
p.s., jestli někoho napadá jak tyhle zmrdy vyděsit tak, aby si rozmyslely srát se do BMW tak sem s návrhy...

a ani vam to nevybije baterku! http://www.youtube.com/watch?v=VyuKEK7wmswpetr_k píše:

-
Vune benzinu píše:Cau podivej se do soukromych zprav,
a jeste nam rekni jak se ti podarilo auto najit.
Jinak blahopreji.
čau..ve zprávách nic nemám..
Jinak auto jsem našel samozřejmě díky náhodě, ale především díky známým a kamarádům, radím všem, když se vám ztratí auto, nebo motorka, cokoliv, řekněte to všem známým a ti ať to pošlou dál!!!! Funguje to!!! Policie to najde tak akorát když to už ten kripl zahodí někde na poli.
Více o nálezu nechci říct, nerad bych někoho zmiňoval a pak třeba i nerad a neprávem poškodil.