Dlouho startuje
Tak maxi už jsem dodělal vše co bylo třeba a testuji motor - chová se klidně a spolehlivě ale problém se stále nevyřešil - auto když dlouho stojí tak nestartuje - je jedno jestli ho honím nebo ne prostě zastavím nastartuju hned, vypnu, nastartuju - uplně v pohodě. ale jakmile ho nechám 10 minut stát tak nestartuje. musím tak 10s točit motorem přes startér - jo a když je zaplý klíček cvaká ve volnoběžném ventilu. hadice k benzínu jsou nové ale jen v motoru - pod autem ne - koukal jsem na ně a je třeba to vyměnit komplet - už to chytá rez. a čerpadlo mám v nádrži a pak takovou ruličku cca8cm v průměru vedle nádrže ale není tam žádný kablík a pak vede už potrubí do motoru. jo a je tam ještě ten válec s tím uhlím na benzín.
Každopádně nestartuje!

Každopádně nestartuje!
Mám ten samý problém u M40 318i když to dlouho stojí tak déle startuju. Prolezl jsem snad úplně všechno a na nic jsem nepřišel. Ale startuje je to dlouho jen když je teplo, když je pod 10 stupňů tak v poho. ?????? jsem z toho magor. Předchozí majitel to měl i na diagnostice a ni nezjistili. Dík za každou radu.