jak odstranit škrábance
jak odstranit škrábance
čaute lidi, v pátek se mi nějakej kokot podepsal na auto je to až na plech. nevíte někdo jak to upravit, aby to nebylo vidět?
Zajed do prodejny autolaků nechat namíchat lakovou tušku škrábance zatřít a cca za týden vzít leštěnku a rozleštit.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Re: škrábance
ja tempem lestil i metalizu....trochu to pomohlo, odtranilo to jemny skrabance ktery zasahovali jen do vrchni vrstvy bezbarvyho laku, povrch to jakoby vic vyhladilo...ve vysledku rozdil znat byl.milhaus26 píše:a půjde Tempo i metli?
BMW 323i E36
škrábance
jo kdbych mě lodstranit všechny povrchový škrábance tak bych to měl na týden, ale potřeboval bych na metli odstranit takovej nemilej podpis jehnoho cocota, je hnedka na haubně nad vrtulkou a je pěkně až na plech
Re: škrábance
,milhaus26 píše:jo kdbych mě lodstranit všechny povrchový škrábance tak bych to měl na týden, ale potřeboval bych na metli odstranit takovej nemilej podpis jehnoho cocota, je hnedka na haubně nad vrtulkou a je pěkně až na plech
Můj názor dle toho co jsi napsal je ten, že pokud je to až na plech je třeba zvážit v jakém rozsahu je poškození. V tom to případě bych to spíš viděl na tužku, nebo podle stavu laku na zástřik a rozleštění. Ale to jen pokud je lak ve slušném stavu, pokud by byl už horší, tak to bude na starou bačkoru. Nejhorší situace je lak celého dílu.

BMW 318 IS that IS fun
chci se zeptat jakou ta tužka má učinnost jestli to dokáže překrýt i silné poškrábání (na druhou vrstvu) nebo jen tak nako to zamatlat aby to prostě jen bylo zatřeno a hotovo
Jinak si to asi nechám přestríknout komplet jsou tam jen 2 vrsty barvy s lakem bez metly takže to nevypadá nic moc ale stejně je to pecka
Jinak si to asi nechám přestríknout komplet jsou tam jen 2 vrsty barvy s lakem bez metly takže to nevypadá nic moc ale stejně je to pecka

takze pokud to nekoho zajima ... vybrousit bordel (rez co je kolem skrabance apod.) ... nechat si namichat barvu ... nanest na skrabanec vrstvy barvy (silnou vrstvu pekne nekolikrat natupirovat at je to nad vysku orig. laku) nasledne velice jemnym smirglem s vodou brousit a brousit a brousit ... da se oblepit treba patex izolackou kolem at pak nemusite rozlestovat cely dvere
... pote co je all zbrouseno na ok vysku ... vzit brusnou pastu nanest a rozlestit idelane k tomu urcenou bruskou/lestickou ( tu se bezne prodavaj nejsou uplne idealni) osobne pouzivat festo ... nasledne lestici pastu zmenit kotouc na jemenjsi a dolestit ...
testovano i na novych autech a po skrabanci neni ani stopa
zdar

testovano i na novych autech a po skrabanci neni ani stopa

zdar
Einmall mercedes immer BMW
felicia 1,6 slx ;p -> mercedes Benz 300CE --> E30 318i --> E46 330Ci M-packet II & E30 318 IS
felicia 1,6 slx ;p -> mercedes Benz 300CE --> E30 318i --> E46 330Ci M-packet II & E30 318 IS