co s lakem?
počkej takže když odřu káru a budu jí mít na plech omlácenou od kamínků tak náká nanotechnologie leštění mi to vopraví líp než novej lak jo?
to chci kde to dělaj, potřeboval bych takhle udělat celý auto, napadaly mi na to kroupy a jak jsem vyvařil lemy tak to taky neni uplně jedobarevný
ne dobře, dělam si prdel...co to teda je ta nanotechnologie...taj každej mluví vo nákejch lomenech čico a skutek utek...ma někdo foto něčeho co je tim uleštěný k smrti?

ne dobře, dělam si prdel...co to teda je ta nanotechnologie...taj každej mluví vo nákejch lomenech čico a skutek utek...ma někdo foto něčeho co je tim uleštěný k smrti?

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
foto samozřejmě mám-pošli mi mail a pár ti jich pošlu,ale pozor nanem se neleští,leští se to pastama od 3M na vodní bázi,nano to pouze konzervuje.Auto musí mít dokonale připravený lak ještě předtím než na to nano dáme,protože to nic neskrejvá,ale i kdyby jsi měl sebelépe rozleštěný lak a nezakonzervoval by jsio ho ,za měsíc ho můžeš leštit znovu
hele o lakování leštění mě poučovat nemusíš ale to nebudem rozebírat...
mail mam v podpisu nevim co víc ti poskytnout...každopádně mě jen zajímá co to je nanokonzervace a jak to probíhá...jakej to má jako učinek a výhodu oproti běžnejm voskům...nebo co teda? jaký oktávky maj nano čico? Óktávky se stříkaj vodní bází, mrdkou největší a pak se nedivim že je potřeba na to dávat ještě další sajrajt, o žadnym nanu jsem ale neslyšel...mimochodem...každej kdo někdy lakoval něco na nový škodovce tak ví jak bídnou barvou na to davaj...a jestli tohle je nejak specialne zakonzervovaný tak potěš krakonošovi řiť
všechny VW co jsem kdy brousil nebo kytoval bylo otřesně udělaný
mail mam v podpisu nevim co víc ti poskytnout...každopádně mě jen zajímá co to je nanokonzervace a jak to probíhá...jakej to má jako učinek a výhodu oproti běžnejm voskům...nebo co teda? jaký oktávky maj nano čico? Óktávky se stříkaj vodní bází, mrdkou největší a pak se nedivim že je potřeba na to dávat ještě další sajrajt, o žadnym nanu jsem ale neslyšel...mimochodem...každej kdo někdy lakoval něco na nový škodovce tak ví jak bídnou barvou na to davaj...a jestli tohle je nejak specialne zakonzervovaný tak potěš krakonošovi řiť

taky jsem neslyšela o tom,že by se na oktavky stříkal nano-lak,ale asi o tom někdo ví víc.Poučovat tě samozřejmě nechci.
.Nano-technologie umožnˇuje čištění ošetřených ploch při deštích samostatně a opakovaně (easy-to-clean-efekt)
Prodlužuje životnost a odolnost povrchů.Nano-částice vytváří neviditelnou tenkou vrstvu,která chrání před organickou a anorganickou nečistotou.Při deštích se smyje prach,pyl,exhalace z automobilů,zbytky listů atd.Pryč jsou starosti s obtížným odstranováním hmyzu,asfaltu,olejových skvrn a prachu z brzd.
Lak je také chráněn proti korozi,ztráty odstínu vlivem UV záření,matování a stává se tvrdším a odolnějším.Na sklech je v zimě po ošetření mnohem snažší odstrani námrazu.
Po očištění jarovou vodou není potřeba ochrannou vrstvu dodatečně obnovovat,pokud není povrch mechanicky narušen.
Nabízíme od jemné politury (jen pro lesk) až po pěti-vrstvé rozleštění s úplným odstraněním všech škrábanců.Používáme brusné pasty na vodní bázi značky 3M tzn.že lesk je stálý díky hladkému povrchu,nikoli pouze navoskovaný!!
tady máš zhruba co se tím docílí a co přesně nano je se tady už párkrát rozebíralo
.Nano-technologie umožnˇuje čištění ošetřených ploch při deštích samostatně a opakovaně (easy-to-clean-efekt)
Prodlužuje životnost a odolnost povrchů.Nano-částice vytváří neviditelnou tenkou vrstvu,která chrání před organickou a anorganickou nečistotou.Při deštích se smyje prach,pyl,exhalace z automobilů,zbytky listů atd.Pryč jsou starosti s obtížným odstranováním hmyzu,asfaltu,olejových skvrn a prachu z brzd.
Lak je také chráněn proti korozi,ztráty odstínu vlivem UV záření,matování a stává se tvrdším a odolnějším.Na sklech je v zimě po ošetření mnohem snažší odstrani námrazu.
Po očištění jarovou vodou není potřeba ochrannou vrstvu dodatečně obnovovat,pokud není povrch mechanicky narušen.
Nabízíme od jemné politury (jen pro lesk) až po pěti-vrstvé rozleštění s úplným odstraněním všech škrábanců.Používáme brusné pasty na vodní bázi značky 3M tzn.že lesk je stálý díky hladkému povrchu,nikoli pouze navoskovaný!!
tady máš zhruba co se tím docílí a co přesně nano je se tady už párkrát rozebíralo
a co když pak odřu káru a rozhodnu se ji znovu lakovat? například rozstřik...musim to pak kvuli tomi strhat na celym dílů a pak znovu onanovat celý auto aby to nebylo vidět?miho píše:...a lze to sundat jen abrazivní metodou
jinak za popis dík...zní to sice jako od Horsta Fuchse ale neřikam že to je k ničemu, jen bych to rad viděl někdy
prosim taky nejake to foto ( petrstancl@seznam.cz) docela mne to zajima a asi bych mel v budoucnu i zajem
tel. 732 583 211
tak fotky přišly no...nic zazračnýho na nich ale vidět neni...odstranění škrábance na metalíze kterej nesahá pod lak do báze je normální u jakýkoli leštěnky...to se da utahnout i šmirglem...
jinak teda mi přišly ty káry náký ušmudlaný
nemužu si pomoct, na tom černym blatníku jakobych viděl tahy od brusiva a to jsou fotky snad z nakyho telefonu
jinak teda mi přišly ty káry náký ušmudlaný

to je vidět jak čtešadam320 píše:jaký oktávky maj nano čico?

já taky vím čím stříkají oktávky, do škodovky jezdívám. Nano laky už sou myslím v nabídce BMW jako příplatek ale nevím na sto pro. A nano se nemusí týkat jenom laku, nano je všeobecně pojem práce s částicemi a miniaturizace.Jery píše:i když ne zrovna v laku ale i ta blbá oktávka ji má v sobě
Jeden dotaz co když vám dovezu auto kde jsou opravdu dloubance od kamínků až do spodních vrstev? to nějak opravíte taky? nebo když se probrousíte do podkladu.
coupe 316i 1989 BMW je BMW, VOLVO je VOLVO proto máme obě. Ostatní sou jenom auta
Nový přírůstek 323i chromák.