Prodám BMW M5 e60 HAMANN

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Zamčeno
TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 30. 05. 2007 19:07

EVERLAST píše:
TUŇÁK píše:
EVERLAST píše:Svezu vas i bez odmeny. Uz jsem vozil par clenu E30 myslim ze byly spokojeni 8) jeste to ma slibeny Tunak ale zatim nebyla prilezitost :roll:
Pojd zejtra za školu :wink: :lol:
Zejtra do skoly nejdu az od 13:30 a predtim si jdu pro ridicak na motorku 8) ale mozna v tu nedeli bych jel s vama do tech majlovic
Tak pojed, letiště bude to nejrozumější na svezení :twisted:
Obrázek

EVERLAST

Příspěvek od EVERLAST » 30. 05. 2007 19:10

snad nebude chcat :?

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 30. 05. 2007 19:13

Aspoň to bude pořádně klouzat :twisted:
Obrázek

EVERLAST

Příspěvek od EVERLAST » 30. 05. 2007 19:16

myslis aquaplaning? :D

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 30. 05. 2007 19:19

Tak aspoň ti to ušetří gumy :wink: každopádně pojeď, jednou ten déšt neuškodí, ale třeba bude hezky 8)
Obrázek

EVERLAST

Příspěvek od EVERLAST » 30. 05. 2007 19:21

tak ja driftit stejne nebudu. A radsi bych teda sucho. Ale hlavne at tam nejsou ty podia , protoze kde budou tak na 100% na tom placku betonovym :roll:

GeorgosAc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgosAc » 30. 05. 2007 19:21

pina píše:kdyz sou prachy... co treba porsche 959?

Tohle neni auto pro tohodle cloveka...... :roll:

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 30. 05. 2007 19:23

EVERLAST píše:tak ja driftit stejne nebudu. A radsi bych teda sucho. Ale hlavne at tam nejsou ty podia , protoze kde budou tak na 100% na tom placku betonovym :roll:
nevim kde to tam postavěj, zkusim se na to podívat někde na těch stránkách...
Obrázek

Cvrcek Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cvrcek Martin » 30. 05. 2007 19:41

GeorgosAc píše:
pina píše:kdyz sou prachy... co treba porsche 959?

Tohle neni auto pro tohodle cloveka...... :roll:
..nó je fakt,že legendární "parní kladivo" umí zvládnout jen vyvolení...
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci Obrázek
Veškeré opravy vozů všech značek

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 30. 05. 2007 19:44

EVERLAST píše:Svezu vas i bez odmeny. Uz jsem vozil par clenu E30 myslim ze byly spokojeni 8) jeste to ma slibeny Tunak ale zatim nebyla prilezitost :roll:
Dobře, beru Tě za slovo. Udělám si cedulku z papundeklu, napíšu tam svůj nick a pověsím si ju na krk abys mně poznal, jo? :wink:

:D
No smoke, no fun...
Obrázek

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 30. 05. 2007 19:46

Míšánek píše:
Dobře, beru Tě za slovo. Udělám si cedulku z papundeklu, napíšu tam svůj nick a pověsím si ju na krk abys mně poznal, jo? :wink:

:D
vem si do ruky ještě řechtačku
Obrázek

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 30. 05. 2007 19:59

V ruce budu mět něco jiného... :twisted:
:lol:
No smoke, no fun...
Obrázek

EVERLAST

Příspěvek od EVERLAST » 30. 05. 2007 20:15

TUŇÁK píše:
Míšánek píše:

okey :lol:

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 30. 05. 2007 20:31

EVERLAST píše:
pina píše:hele von to asi fakt nebyl nejstastnejsi napad dat inzerat na E30.cz .tady nemuzes cekat ze najdes nekoho kdo na to fakt ma. to lidi proste berou jako takovou provokaci.
s tou brzdou si ale myslim ze emas pravdu. mesirili se v chechach i silnejsi auta....
V cechach neni valcova brzda na tyhle vykony jenom motorova tak proto mozna ale to stoji 40 000 rikal Honza Kotrba (typek s tim 550konovym evem) a to fakt nekradu :roll:
Honza Kotrba toho už nakecal :wink:
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 30. 05. 2007 21:00

Mám pocit, že někteří jako například psena nepochopili, proč trošku Everlast pobouřil hromádku lidí. Nejde o to že má M5 za 4 míče. Já mu to přeju. Dokonce jsem si do jisté doby toho, že člověk s takovým autem vůbec diskutuje na tomto foru (zatím jsem poznal jen dva lidi s takovými auty, co byli schopni se bavit na úrovni), velmi vážil.

Ale upřímně mám svou hrdost a to že tu někdo nabídne auto za tyhle prachy a nemyslí to vážně, jen prostě aby všem dal najevo že tu má nejdražší auto, to je smutný a ten namyšlenej rypák v tom cejtim. M3maniac, Hanis, Psena, Georg, Méďa, Luboš, DC,....je tu prostě spousta lidí, co mají nádherný kárý a všem je zdravě závidim. Jsem moc rád, že jsou lidi, kteří tyhle káry koupí, udělají, jelikož já se na to moc rád podívám. Ale byl bych moc rád, kdyby všichni byli úplně v pohodě, a s lidmi kteří jezdí 19 let starym baworákem se úplně v pohodě bavili...

To jsem očekával i od Everlasta

EVERLAST

Příspěvek od EVERLAST » 30. 05. 2007 22:17

Tweety píše:Mám pocit, že někteří jako například psena nepochopili, proč trošku Everlast pobouřil hromádku lidí. Nejde o to že má M5 za 4 míče. Já mu to přeju. Dokonce jsem si do jisté doby toho, že člověk s takovým autem vůbec diskutuje na tomto foru (zatím jsem poznal jen dva lidi s takovými auty, co byli schopni se bavit na úrovni), velmi vážil.

Ale upřímně mám svou hrdost a to že tu někdo nabídne auto za tyhle prachy a nemyslí to vážně, jen prostě aby všem dal najevo že tu má nejdražší auto, to je smutný a ten namyšlenej rypák v tom cejtim. M3maniac, Hanis, Psena, Georg, Méďa, Luboš, DC,....je tu prostě spousta lidí, co mají nádherný kárý a všem je zdravě závidim. Jsem moc rád, že jsou lidi, kteří tyhle káry koupí, udělají, jelikož já se na to moc rád podívám. Ale byl bych moc rád, kdyby všichni byli úplně v pohodě, a s lidmi kteří jezdí 19 let starym baworákem se úplně v pohodě bavili...

To jsem očekával i od Everlasta
ale ja to auto klidne prodam. nerekl jsem ze je to absolutne nemozny.

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

kratší vzkaz :-))))

Příspěvek od chamuraphi » 30. 05. 2007 22:57

je jednoduchý někoho kamenovat .... viďte, ale sami něco udělat, proto aby ste si splnili sen už je pro některé těžší :roll:

to EVERLAST: osobně sem měl trochu smíšený pocity kam tě zařadit, potom co sem narazil na tvůj inzerát. Psal si, že auto máš krátce, jak ses dotoho pěkně opřel a upravil sis ho podle svých představ, všechno dobře. Ale během cca měsíce nalíst inzerát bylo docela zavánející... Když už si plním sen taxi ho užiju a ne,postavit si hračku a hned prodat. Už to zavánělo kšeftem. Máš lidi co dělaj s láskou klidně 20let starý auto a lidi co to dělaj jen na oko, jen pro prachy nebo ego. Sem rád,že nejsi ta druhá varianta :wink: . Když už sis pořídil pořádný auto, taxi ho i zaslouženě užij a hned neprodávej. Když se s ním naučíš jezdit,tak jsou to dost cený zkušenosti,který se ti budou do budoucna hodit 8) .Když budeš auta střídat jak bačkory tak nic nezjistíš...
Prosím tě, hlavně nedopadni jako borec se stříbrnou M5, který se také účastní srazů Klubu sportovních aut v Mostě od N.Seiziše. Má koně,ale co zatáčka to pláč :roll: , v Mostě sme byly rychlejší ikdyž nebyly brzdy uplně 100% a v Brně na Renocaru, když sme byly v autě 4 taky neujížděl, ano na rovině dokázal se šlápnout pedál,ale to je vše. Tomu se vyvaruj a bude to gut :wink:
Jinak ta "žárlivost" je běžná, i na našem porsche "foru" někteří nedokáží přeníst přes srdce, že si někdo pořídil hračku x krát dražší než maj oni sami. To je dětská nemoc, každý si tím v životě projde :lol:

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 30. 05. 2007 23:29

Tak jsem ty blitky přečetl celý.. musím říct,že by jste se měli někteří stydět a vážně se nad sebou zamyslet.. :? :roll: :?

Děkuji milovi a Psenovi,že aspon někdo tu má zdravý rozum.. :wink:
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz

EVERLAST

Re: kratší vzkaz :-))))

Příspěvek od EVERLAST » 31. 05. 2007 06:20

chamuraphi píše:je jednoduchý někoho kamenovat .... viďte, ale sami něco udělat, proto aby ste si splnili sen už je pro některé těžší :roll:

to EVERLAST: osobně sem měl trochu smíšený pocity kam tě zařadit, potom co sem narazil na tvůj inzerát. Psal si, že auto máš krátce, jak ses dotoho pěkně opřel a upravil sis ho podle svých představ, všechno dobře. Ale během cca měsíce nalíst inzerát bylo docela zavánející... Když už si plním sen taxi ho užiju a ne,postavit si hračku a hned prodat. Už to zavánělo kšeftem. Máš lidi co dělaj s láskou klidně 20let starý auto a lidi co to dělaj jen na oko, jen pro prachy nebo ego. Sem rád,že nejsi ta druhá varianta :wink: . Když už sis pořídil pořádný auto, taxi ho i zaslouženě užij a hned neprodávej. Když se s ním naučíš jezdit,tak jsou to dost cený zkušenosti,který se ti budou do budoucna hodit 8) .Když budeš auta střídat jak bačkory tak nic nezjistíš...
Prosím tě, hlavně nedopadni jako borec se stříbrnou M5, který se také účastní srazů Klubu sportovních aut v Mostě od N.Seiziše. Má koně,ale co zatáčka to pláč :roll: , v Mostě sme byly rychlejší ikdyž nebyly brzdy uplně 100% a v Brně na Renocaru, když sme byly v autě 4 taky neujížděl, ano na rovině dokázal se šlápnout pedál,ale to je vše. Tomu se vyvaruj a bude to gut :wink:
Jinak ta "žárlivost" je běžná, i na našem porsche "foru" někteří nedokáží přeníst přes srdce, že si někdo pořídil hračku x krát dražší než maj oni sami. To je dětská nemoc, každý si tím v životě projde :lol:
ten s tou stribrnou v brne sem byl ja a musel sem jet do zatacek jak snek protoze lemy byly malo vytazeny a kdyz jsem bral zatacku tak to drelo , mam i video ukazu vam jak vypada ta pneumatika. Honil me tam 4 golf v dieslu :lol: Jinak v moste sem byl taky ale nejezdil sem. Byl sem se kouknout na znamyho ultimu. 8)

stormič

Příspěvek od stormič » 31. 05. 2007 07:31

prostě Češi... :roll: doufám,že přijde doba,kdy k sobě budem ohleduplnější a budem tomu druhému přát, že je šťastnej. Zatim to tak vypadá, že je tato doba v nedohlednu. Ani trochu si nemyslím, že by ten inzerát podával schválně aby nás tady naštval...chtěl někomu jen umožnit koupit takovej dokonalej stroj jako nová M5 stoprocentně je.

Zamčeno