Prodám BMW M5 e60 HAMANN
Pošli mi do SZ nějaký víc info, předhodim to kámošovi, kterej by to teoreticky koupit mohl a zajímá ho to a rozhodnutí bude na něm, jestli se domluvíte nebo ne, prakticky se rozhoduje mezi M5 a Porsche, bylo toho víc, ale nakonec zbyli už jen tyto 2 značky, takže bud veme uplně novou káru, nebo tuning od tebe, mě se to celkem líbí 

[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring
nepospíchal,docela se mu daříEVERLAST píše:ta prvni spravna neni , a i kdyz sem o tom nerad bavim protoze to tady vetsina lidi vezme jako vychloubani . Ale zdedil sem nemovitosti. Jinak M5 za 1.6mega to je hodne malo asi na to hodne pospichal co?

M3 (e46) Hartge 

- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
A jejda, tohle bych doma asi neobhájil .... auto je to moc pěkné, jen ty plastíky na blatnících jsou .... no .... no .... no minimálně zajímavé ...EVERLAST píše:olej je na cca 1000km , zadni gumy jsou na sezonu , letni nevim. servis jako u novyho auta vsude stejny ceny. pojisteni cca 100 tis rocne. spotreba 22l /100km

nevim, proc EVERLASTa hanite. zeby zavist?
klidne at si da tady nekdo inzerat na M1 v origo stavu za 300 000 E. nikdo z vas nemuze vedet, kdo z clenu ma za kamarada/pribuzneho nekoho zamoznejsiho, kdo mozna podobne auto shani a muze se zde prodat...
naopak me prekvapilo, ze clovek s autem za 4 mega zustal verny e30 klubu
klidne at si da tady nekdo inzerat na M1 v origo stavu za 300 000 E. nikdo z vas nemuze vedet, kdo z clenu ma za kamarada/pribuzneho nekoho zamoznejsiho, kdo mozna podobne auto shani a muze se zde prodat...

e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20
e32 730iA
ex e34 525i m20
- Lospiratos
o to vubec nejde ze sem da auto za takovyhle penize klidne jak rikas at tady kdo chce prodava treba raketu ale at to mysli vazne a ne jako tady mr everlast ...bylo je a bude uplne evidentni umysl jeho kary v sekci prodej a z toho uz se nevykrouti(i kdyz argumentovat bude stale dokola to smame...) at ma tech m5tek treba 6 je mi to fuk ale at tady nedela z lidi blbecky AMEN...milo píše:nevim, proc EVERLASTa hanite. zeby zavist?
Tak to je s ohledem na dotyčného umrlého docela dobrá hláškaEVERLAST píše:Nestydim a dekuju za to bohu kazdej denmihals píše:no vidis, sdedil jsi penize. a co? ...

Myslím, že by spousta soudruhů měla přestat porovnávat se svým brigádním příjmem, jinak 98% fora trefí šlak

Nemělo to být v inzerci - to je jasný, ale de facto tady není žádný potenciální kupec, takže by k tomu nikdo neměl přispět a už by to mělo být hluboko pod čarou

Re: M5
nemontuju u lexy tomu verEVERLAST píše:vsak ja jim to preju . Jak si na to s tou krizovatkou prisel?jendaE30 píše:chtel bych rict ty blbe jeden ze jen tady na foru jsou lidi co maj lepsi auta a i drazsi.... tim cos tady ted predvedl jsi jen potvrdil ze ses idiutek bez vkusu a rad si delas z lidi prdel ale dovol mi ti pripomenout jak si to malem pri odjezdu od lexy neuridil a narval do krizovatky plny nakldaku to byl vykon opravdoveho ridice) ty ses prostenm jen nestastnej klucik co ma maly ego a asi i pero a tak si to vyhonuje tady na foru a mysli si ze muto budou mistni stamgasti zrat ale nebudou vid....jinak jestli chces videt zada tak posli sz pofrovname tvoje a moje auto
) a neboj mam o 203 koni min
)))
jestli mi chces ukazat zadat tak klidne , ale jestli ti nevadi ze nepojedu s M5. Jinak me ja verim ze maj lidi drazsi auta a ja jim to preju ja taky z M5 nedelam enzo
A to ses ty co to u Lexy montuje?

320i cabrio - 320ia cabrio - E39 M5 - Husqvarna 410 te
Je těžké být debilem, konkurence je moc velká
Prodavat M5 E60 je mozna trosku ulet, ale jak vidite, tak jednoho mozneho zajemce se podarilo timto zpusobem kontaktovat, tak kde je problem?
Everlasta sleduju uz nejakou chvili a za celou dobu jsem nevidel jedinej prispevek, kterej by zavanel vychloubanim.
Urcite kazdymu udela dobre, kdyz se muze ukazat v takovyma aute, at me nikdo nerika, ze ne.Kolik je v cechach techto Mtek?Uz docela dost..kolik jich znate z BMW klubu nebo E30 kludbu?ja myslim zadnyho...je me spis sympaticky, ze nekdo kdo ji ma prijde do klubu a povida si tady s vama.
Nebo ho chcete vyhnat na E60 forum?
Je mi skroro trapne, kdyz to ctu.Zavist je vsudypritomna.
Kdyz si vezmu debatu o maximalce, ktera se zvrtla pred par dny na hadani se, kdo si vydelal na svoje auto sam a kdo ne...tohle je podobny..
Lidi kteri prisli k penezum treba jako Everlast je dost (penize se neustale prelevaji, nemizi), podle me je hodne chabe nekoho nenavidet, jen kvuli tomu, ze neco zdedil.Dyt za to ani nemuze
Nakonec, potkat to muze kazdeho z vas, tak se podle toho chovejte, jinak ponizujete sami sebe.
Everlasta sleduju uz nejakou chvili a za celou dobu jsem nevidel jedinej prispevek, kterej by zavanel vychloubanim.
Urcite kazdymu udela dobre, kdyz se muze ukazat v takovyma aute, at me nikdo nerika, ze ne.Kolik je v cechach techto Mtek?Uz docela dost..kolik jich znate z BMW klubu nebo E30 kludbu?ja myslim zadnyho...je me spis sympaticky, ze nekdo kdo ji ma prijde do klubu a povida si tady s vama.
Kdyz si vezmu debatu o maximalce, ktera se zvrtla pred par dny na hadani se, kdo si vydelal na svoje auto sam a kdo ne...tohle je podobny..
Lidi kteri prisli k penezum treba jako Everlast je dost (penize se neustale prelevaji, nemizi), podle me je hodne chabe nekoho nenavidet, jen kvuli tomu, ze neco zdedil.Dyt za to ani nemuze

Nakonec, potkat to muze kazdeho z vas, tak se podle toho chovejte, jinak ponizujete sami sebe.
E 34 M5
nezavidim ani trochu neni co....psena píše:Prodavat M5 E60 je mozna trosku ulet, ale jak vidite, tak jednoho mozneho zajemce se podarilo timto zpusobem kontaktovat, tak kde je problem?
Lidi kteri prisli k penezum treba jako Everlast je dost (penize se neustale prelevaji, nemizi), podle me je hodne chabe nekoho nenavidet, jen kvuli tomu, ze neco zdedil.Dyt za to ani nemuze![]()
320i cabrio - 320ia cabrio - E39 M5 - Husqvarna 410 te
Jsem rad ze vsichni nejsou proti me. Takze vam vsem dotycnym dekujupsena píše:Prodavat M5 E60 je mozna trosku ulet, ale jak vidite, tak jednoho mozneho zajemce se podarilo timto zpusobem kontaktovat, tak kde je problem?
Lidi kteri prisli k penezum treba jako Everlast je dost (penize se neustale prelevaji, nemizi), podle me je hodne chabe nekoho nenavidet, jen kvuli tomu, ze neco zdedil.Dyt za to ani nemuze![]()

Zejtra do skoly nejdu az od 13:30 a predtim si jdu pro ridicak na motorkuTUŇÁK píše:Pojd zejtra za školuEVERLAST píše:Svezu vas i bez odmeny. Uz jsem vozil par clenu E30 myslim ze byly spokojenijeste to ma slibeny Tunak ale zatim nebyla prilezitost
![]()