Tedy ještě doplním, nemáte někdo zkušenost s tím SHERONem na ten strop ?
čištění interiéru
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, jen abych upřesnil. Toto téma od DCho je z roku 2005. Jelikož jsem nechtěl zakládat nové téma (abych nedostal od Maxe ponaučení, že je tu fce "Hledat"
), tak jsem toto téma oživil, abych se zeptal, jaký teda ten přípravek je dobrý. Takže jestli chcete někdo odvézt vzorek DCmu na big sraz, bude jistě mile rád, ale už to nebude aktuální
zklusenosti nemam ale taky o nem uvazuju ze ho koupim.potrebuju vycisti strop,dneska jsem na nej koukal v tescu a stoji 99kc.ale myslim si ze kdybych to mel pouzit na cely auto tak budu potrebovat takovejch aspon 5 tech sprejuTweety píše:Kluci, jen abych upřesnil. Toto téma od DCho je z roku 2005. Jelikož jsem nechtěl zakládat nové téma (abych nedostal od Maxe ponaučení, že je tu fce "Hledat"), tak jsem toto téma oživil, abych se zeptal, jaký teda ten přípravek je dobrý. Takže jestli chcete někdo odvézt vzorek DCmu na big sraz, bude jistě mile rád, ale už to nebude aktuální
![]()
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak táta si dnes koupil Sonax, tak mu trochu ukradnu, zkusim to a pak ho kdyžtak koupim. Dám vědětvlada320 píše:zklusenosti nemam ale taky o nem uvazuju ze ho koupim.potrebuju vycisti strop,dneska jsem na nej koukal v tescu a stoji 99kc.ale myslim si ze kdybych to mel pouzit na cely auto tak budu potrebovat takovejch aspon 5 tech sprejuTweety píše:Kluci, jen abych upřesnil. Toto téma od DCho je z roku 2005. Jelikož jsem nechtěl zakládat nové téma (abych nedostal od Maxe ponaučení, že je tu fce "Hledat"), tak jsem toto téma oživil, abych se zeptal, jaký teda ten přípravek je dobrý. Takže jestli chcete někdo odvézt vzorek DCmu na big sraz, bude jistě mile rád, ale už to nebude aktuální
![]()
Tedy ještě doplním, nemáte někdo zkušenost s tím SHERONem na ten strop ?ne ze bych to mel tak zasrany ale ten sprej mi prijde docela malej a neverim ze toho v tom je dostatek na telej vnitrek
Kamarád to dělá v práci, můžu vám s klidem říct, že jsem zatím lepší práci neviděl, viděl jsem to asi od 7 firem, ale nikdo na něho neměl
. Má to doma, tak si to k němu chodím dělat sám, za 14 dní to budu chystat na sraz, tak pak můžu doložit Fotky
Ale můžu ti říct, že nejlepší výsledek dosáhne profesional se správným náčiním, ale pozor, jsou kolikrát dost velké rozdíly v kvalitě(bez ohledu na cenu)
Ale můžu ti říct, že nejlepší výsledek dosáhne profesional se správným náčiním, ale pozor, jsou kolikrát dost velké rozdíly v kvalitě(bez ohledu na cenu)
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
Dneska jsem nechával čistit jenom interiér (e34-kombi) u chlapíka v kobylisích, už jsem u něj párkrát za poslední léta byl a spokojenost. Není to žádná velká firma, je to jenom jeden človíček s větší podzemní garáží a dělá to už šestým rokem-takže žádnej amatér. Má stálou klientelu okolo 300 lidí.
Dělalo se tepování všech koberců a to i v kufru (+vysátí), oživení plastů, čištění dveří a pucování + napouštění mojí šedé kožky.
Trvalo to cca 3 hodinky a cena byla 1350,- normálně s dokladem, což si myslim že není tak hrozný.
Určitě to je aspoň pro mě schůdnější varianta, než si to dělat sám
.
Kobecre si sám nevytepuju, přípravky bych musel stejně koupit tak za litr a ještě bych na tom nechal ruce.
Takže kdyby někdo měl zájem, přikládám kontakt.
RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL
Po-Pá 9-18hod.
Chotovická 10
Praha 8 - Kobylisy
-Ošetření laku
-Mytí motorů
-Čištění interiérů
a tel je: 284 686 490 nebo 777 931 112.
Ceník nemá, ale když tam přijedete a řeknete co by jste přesně chtěli, tak vám řekne kolik mu to zabere času a kolik za co bude chtít.
Podle mě značka Idál
Dělalo se tepování všech koberců a to i v kufru (+vysátí), oživení plastů, čištění dveří a pucování + napouštění mojí šedé kožky.
Trvalo to cca 3 hodinky a cena byla 1350,- normálně s dokladem, což si myslim že není tak hrozný.
Určitě to je aspoň pro mě schůdnější varianta, než si to dělat sám
Kobecre si sám nevytepuju, přípravky bych musel stejně koupit tak za litr a ještě bych na tom nechal ruce.
Takže kdyby někdo měl zájem, přikládám kontakt.
RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL
Po-Pá 9-18hod.
Chotovická 10
Praha 8 - Kobylisy
-Ošetření laku
-Mytí motorů
-Čištění interiérů
a tel je: 284 686 490 nebo 777 931 112.
Ceník nemá, ale když tam přijedete a řeknete co by jste přesně chtěli, tak vám řekne kolik mu to zabere času a kolik za co bude chtít.
Podle mě značka Idál