Baterky v přístrojovce - Praha
hledej, je to denní chlebaJerry píše:tak mám velkou prosbu:je tu někdo z Prahy nebo okolí,kdo by byl ochotný mrknout na moje baterky v palubce?Vše nasvědčuje tomu,že je po nich,trochu to celý blázní.Jo,mám e28.

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
ale já to všechno našel,žádný problém...ale prostě nejsem natolik zručnej a nemám ani nic na letování,tak se do toho nechci pouštět sám..takže jsem chtěl někoho poprosit,kdo by na to kouknul.pochopitelně to nechci zadarmo,myslel jsem,že mi třeba někoho doporučíte,kdo se zaobírá elektrikou,stejně bych to radši nechal celý proměřit.a hlavně jsem to dal do techniky,páč si myslím,že to je technický problém,nechtěl jsem si o tom pokecat...
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No když sháníš mechanika, tak asi tak úplně technickej problém není. Kromě toho - nemusels kvůli tomu křísit dva roky starý téma, mohl sis založit nový. Proto jsem to hodil semJerry píše:ale já to všechno našel,žádný problém...ale prostě nejsem natolik zručnej a nemám ani nic na letování,tak se do toho nechci pouštět sám..takže jsem chtěl někoho poprosit,kdo by na to kouknul.pochopitelně to nechci zadarmo,myslel jsem,že mi třeba někoho doporučíte,kdo se zaobírá elektrikou,stejně bych to radši nechal celý proměřit.a hlavně jsem to dal do techniky,páč si myslím,že to je technický problém,nechtěl jsem si o tom pokecat...