Nazor na kup auta BMW 3 Cabrio 325i E30
Nazor na kup auta BMW 3 Cabrio 325i E30
Ahoj,vzdycky jsem chtel Cabrio a ted se mi naskytlo tohle a chtel bych vedet vas nazor.
Fotky zde: http://www.esnips.com/web/xandeersPhotos
Údaje o vozidle
Rok výroby 1995
Spotřeba a Palivo - neuvedeno - benzín
Najeto 101 000 km
Objem a Výkon 2 496 ccm 153 kW
Karoserie Kabriolet/Roadster 2-dv.
Barva modrá tm. metalíza
STK/Emise - neuvedeno -
Výbava vozidla
ABS, Alu kola 16 palců, Převodovka manuální, Alarm, Centrální zam. dálkově, Kůže, Rádio přijímač/mgf, Servo, El. Okna, El. Zrcátka, Otáčkoměr, Přídavné světlomety, Střecha shrnovací, Spoiler přední, Spoiler zadní, Sportovni úprava motor/přev., Sportovní sedadla, Sportovní podvozek, Laděný výfuk
Stav vozidla
nehavarovaný
Cena je 129 000,-
A jeste bych se chtel zeptat,kolik na to muze stat Hardtop.
Diky za nazory.
Fotky zde: http://www.esnips.com/web/xandeersPhotos
Údaje o vozidle
Rok výroby 1995
Spotřeba a Palivo - neuvedeno - benzín
Najeto 101 000 km
Objem a Výkon 2 496 ccm 153 kW
Karoserie Kabriolet/Roadster 2-dv.
Barva modrá tm. metalíza
STK/Emise - neuvedeno -
Výbava vozidla
ABS, Alu kola 16 palců, Převodovka manuální, Alarm, Centrální zam. dálkově, Kůže, Rádio přijímač/mgf, Servo, El. Okna, El. Zrcátka, Otáčkoměr, Přídavné světlomety, Střecha shrnovací, Spoiler přední, Spoiler zadní, Sportovni úprava motor/přev., Sportovní sedadla, Sportovní podvozek, Laděný výfuk
Stav vozidla
nehavarovaný
Cena je 129 000,-
A jeste bych se chtel zeptat,kolik na to muze stat Hardtop.
Diky za nazory.

Tak dalsi info:
barva: Modrá tmavá metalíza, r.v.: 1995 najeto: 101000 km
palivo: benzín, motor: 2496 cm3, výkon: 153 kW
výbava: Kabriolet,centrální zamykání,alarm na d.o.,4xel.okna,el.zrcátka,ABS,posilovač řízení,RMG BAVARIA,kožené čalounění,sportovní výfuk.
poznámka: V roce 2005 kompletní repase motoru,nová hlava,sportovní vačka,CHIP 200PS,nový profi lak,nehavarované,cena je uvedena včetně cz dokladů.
barva: Modrá tmavá metalíza, r.v.: 1995 najeto: 101000 km
palivo: benzín, motor: 2496 cm3, výkon: 153 kW
výbava: Kabriolet,centrální zamykání,alarm na d.o.,4xel.okna,el.zrcátka,ABS,posilovač řízení,RMG BAVARIA,kožené čalounění,sportovní výfuk.
poznámka: V roce 2005 kompletní repase motoru,nová hlava,sportovní vačka,CHIP 200PS,nový profi lak,nehavarované,cena je uvedena včetně cz dokladů.

- Spooky-0987
mno krasavec na fotkach to je, ale 200 koniku jen chipem to je asi kravina nebo motakovina ale to je jedno, hlavne to opravdu neni rv 95, mozna uvedeni do provozu, by to chtelo sehnat poslednich 7 cisel z vin a vedel by se rok presne
)
takhle to totiz vypada ze to nejakej autickar papirove omladil, ale trochu to prehnal

takhle to totiz vypada ze to nejakej autickar papirove omladil, ale trochu to prehnal
e30/320i rv 88
- Spooky-0987
nevěřim mu to.Xander píše:To uz mi rikalo vice veci a myslim si,ze tam nebude jen chip,jelikoz to ma uvedene,ze je upravovany nejen motor,ale i prevodovka.
neb Alpina B3 byla 2.7(optevřená eta) a mela 150kW - takze by musel delat vic jak chip, vačky atd....)
dale uz sem psal. kabrio 2.5 skoncilo 93 v lednu, 95 uz byla E36-ka a na fotkach je e30.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
auto
No nevím nevím ta cena je docela dost vysoká. Je to sice 2,5 ale moc čísel je tam divných. A záleží jaké je doopravdy může být shnilé, nebo něco nefungovat a tak. Za ty prachy to musí být pecka ve špičkovém stavu. Jinak je to moc hezké a bude zas o jedno kabro navíc.
Já jsem teď koupil z DE a bylo s tím celkem papírování ale je to O.K a kabrio je něco senzačního.
Kabrio doporučuju ale záleží kde budeš parkovat a tak. Je to celkem důležité. Jinak si odlož cca 15t na novou střechu.
Já budu svoje kabro prodávat na jaře příští rok tak kdyby sis to rozmyslel
bude jedna šupa ve skvělém stavu k mání.
Já jsem teď koupil z DE a bylo s tím celkem papírování ale je to O.K a kabrio je něco senzačního.
Kabrio doporučuju ale záleží kde budeš parkovat a tak. Je to celkem důležité. Jinak si odlož cca 15t na novou střechu.

Já budu svoje kabro prodávat na jaře příští rok tak kdyby sis to rozmyslel
bude jedna šupa ve skvělém stavu k mání.