Dovoz 6 er
Dovoz 6 er
Vyhlídl jsem si na Autoscoutu jednu 6 tku a rád bych se poradil se zkušenými,jestli bude problem to prihlasit.Na co bych mel dat majzla a co vsechno za uřady budu muset oblitat a v neposledni rade ,co to bude stát! 

Jeď na plný pecky, když na to máš!! Ex E30 325i.M-technik1,Coupe ,Ex E30 318i chrom, E21 316 Sharks not dead! EX E30 316i M40
U novejsich aut je mi to jasny ,evropskou homologaci a je to ,ale u tak stryho auta nevim, je to rok 83 ,to asi homologaci nebude mit.Vim že když sem si chtěl dovézt Porsche 924,tak s tím byly problémy.Technici mi říkali,že to nepřihlásím a kdesi cosi.
Jeď na plný pecky, když na to máš!! Ex E30 325i.M-technik1,Coupe ,Ex E30 318i chrom, E21 316 Sharks not dead! EX E30 316i M40
Re: Dovoz 6 er
Je to jednoduchý = jestli je to z EU a má to schválení na provoz v dané krajině EU (tady obdobu našeho TP) v okamžiku prodeje, tak to tady přihlásiš. Když ne musí to být mladší 8mi let. V opačném případě zbývají pouze veteránské doklady a o těch nic nevím.Martan325 píše:Vyhlídl jsem si na Autoscoutu jednu 6 tku a rád bych se poradil se zkušenými,jestli bude problem to prihlasit.Na co bych mel dat majzla a co vsechno za uřady budu muset oblitat a v neposledni rade ,co to bude stát!
- THC
- Kontaktovat uživatele:
Je to jak říkáš Každé dvaroky o rok. A myslím že je letos je to 81-82 a příští rok 83. Ale krk bych za to určitě nedal.Kdyžtak to necháš rok ve stodole a na srazy budeš jezit na plaťákuMíšánek píše:Nejsem si jistý, ale myslím, že se tento rok hranice zvýšila na 83, ne? Prý se ta hranice každé dva roky zvýší o rok. Ale teď nevim, jestli je rok 2007 první nebo už ten druhý rok.THC píše:No veterána přihlásíš auto r.v. 81-82. Nevím jestli ti nějaký komisař přimhouří oči na 83