Filtr Green nebo KN
Filtr Green nebo KN
Je lepší vzduchovej filtr Green nebo KN? Do origo boxu.
Už je to tu zaseDVORIS píše:Ani jeden,četl jsem odbornou recenzi kde je testovali,i výkon na stolici a konkrétně Green snížil výkonDle mě vyhozený prachy.

filtry-green-nebo-kandn-t4064,highlight,green.html
green
Myslím, že je to relativně jedno. Oba jsou pratelé a výkon neubýrají. Koupil jsem e 30 s KN, ale byl již dost sešlý. Koupil jsem pro to Geen a spokojenost. Zázrak od toho asi nikdo nemůže čekat. Ale když spočítám že obyč se vejde do 350,- kč tak za 1500 to není taková hruza. 5x vyměním olej( spíš z důvodu stáří než Km) a je to zpět. 

BMW 318 IS that IS fun
Kupoval bych BMC to jsou podle mě dost dobrý filtry
http://www.alu-pneu.cz/data.php?r=26&k= ... 1.600+ccm3
http://www.alu-pneu.cz/data.php?r=26&k= ... 1.600+ccm3
EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Mám Green a jsem spokojený protože spotřeba šla skoro o půl litru dolů... rozdíl ve výkonu jsem nepoznal, ale zvuk nad 4tis ot. je lepší....... shrnutě..mohu jen doporučit...jinak pokud volíš mezi těmito dvěmi nešlápneš vedle.

máš voložku nebo konickej?Huska píše: Mám Green a jsem spokojený protože spotřeba šla skoro o půl litru dolů... rozdíl ve výkonu jsem nepoznal, ale zvuk nad 4tis ot. je lepší....... shrnutě..mohu jen doporučit...jinak pokud volíš mezi těmito dvěmi nešlápneš vedle.
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

Typoval bych to spíš na vložkugeorg píše:máš voložku nebo konickej?Huska píše: Mám Green a jsem spokojený protože spotřeba šla skoro o půl litru dolů... rozdíl ve výkonu jsem nepoznal, ale zvuk nad 4tis ot. je lepší....... shrnutě..mohu jen doporučit...jinak pokud volíš mezi těmito dvěmi nešlápneš vedle.

BMW 318 IS that IS fun
čistění filtru
Měl bych dotaz - jak se SPRÁVNĚ čistí filtr - vložka K&N? Včera jsem dostal od známýho vložku, kerá má najeto max 10000km, opticky se sice jeví čistá, ale stejně bude chtít vyčistit? Jakej je správnej postup? Zaslechl jsem dokonce něco o jarovej vodě a Silkalu 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
mám vložku do origo airboxu... konický bych si nikdy nedalgeorg píše:máš voložku nebo konickej?Huska píše: Mám Green a jsem spokojený protože spotřeba šla skoro o půl litru dolů... rozdíl ve výkonu jsem nepoznal, ale zvuk nad 4tis ot. je lepší....... shrnutě..mohu jen doporučit...jinak pokud volíš mezi těmito dvěmi nešlápneš vedle.

já konickej vyndal a vrátil origo airbox tak budu právě řešit vložku. Díky za tipHuska píše:mám vložku do origo airboxu... konický bych si nikdy nedalgeorg píše:máš voložku nebo konickej?Huska píše: Mám Green a jsem spokojený protože spotřeba šla skoro o půl litru dolů... rozdíl ve výkonu jsem nepoznal, ale zvuk nad 4tis ot. je lepší....... shrnutě..mohu jen doporučit...jinak pokud volíš mezi těmito dvěmi nešlápneš vedle.

BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

- ..::Brutus::..
- fx-nuclear
Hoj chlapi, zajímavá debata. Ale může někdo s určitostí tvrdit,že JEHO názor je správnej? Kamoš, co dělá dost do aut mi doporučil KN konickej, tvrdil,že výkon nezvedne,nepatrně sníží spotřebu a dodá dobrej zvuk. Jinej člověk mě zase před konickým filtrem varoval a tady, koukám to valí zrovna tak. Jsem z toho zmatenej a netuším, koho se zeptat,aby měl člověk jistotu,že to, co se dozvěděl je realita a ne jen názor. Takže nejlepší bude asi obvolávat různý výzkumný ústavy a domáhat se pravdy. Jinak se tady můžem dohadovat do nekonečna.....
E30 320i
Když nedáš koním žrat, tak nepojedou!!
Když nedáš koním žrat, tak nepojedou!!
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
konickej je lepší pokud ho dobře odstíníš od tepla a prachu od motoru a přivedeš vzduch zepředu ... pokud to neuděláš tak je horší než vložka do origoboxu která má nasávání za maskou.fx-nuclear píše:Hoj chlapi, zajímavá debata. Ale může někdo s určitostí tvrdit,že JEHO názor je správnej? Kamoš, co dělá dost do aut mi doporučil KN konickej, tvrdil,že výkon nezvedne,nepatrně sníží spotřebu a dodá dobrej zvuk. Jinej člověk mě zase před konickým filtrem varoval a tady, koukám to valí zrovna tak. Jsem z toho zmatenej a netuším, koho se zeptat,aby měl člověk jistotu,že to, co se dozvěděl je realita a ne jen názor. Takže nejlepší bude asi obvolávat různý výzkumný ústavy a domáhat se pravdy. Jinak se tady můžem dohadovat do nekonečna.....
Too Víťák: ... nebezpečnější je v tom že pokud nebude správně udržován může propouštět větší částice prachu