pro zasmání
-
No páni, tak toto stalo za to! V cestnej premávke sa vyskytujú autá a vozidlá, v ktorých sedia ľudia alebo prasatá. Medzi autá sa radia značky ako BMW ap. medzi vozidlá sa radí OCTÁVIA, RENAULT CLIO, medzi ľudí trebárs takí normálni ako na pokeci e30.cz, medzi prasce tí čo Vás vytlačia z cesty a tento človek čo si obtiera ústa o BMW je príbuzný nižším živočíchom s jednoduchou neurónovou štruktúrov mozgovej uzliny, ktorú dokáže používať tak maximálne na uspokojenie svojích primárnych potrieb z hľadiska stravy a vyprázdňovania, no som si istý že v tomto prípade otvor na príjem potravy a vylučovanie je totožný!
Takže páni do nového roku s humorom, prajem vám veľa šťastných km a návratov domov a tomu pakovi aspoň toľko inteligencie ako má vianočný kapor.
Takže páni do nového roku s humorom, prajem vám veľa šťastných km a návratov domov a tomu pakovi aspoň toľko inteligencie ako má vianočný kapor.
- Dušan M10B18
Tý krávo, Milane, draku, dyť on je to debil...
Ani to není tak debil proto, že mele p***viny a ví ho**o, jako spíš krypl proto, že ho hrozně baví nasírat ostatní lidi a navážet se do všeho co mu přijde, že se vymyká jeho představám ideálu.....
Z každého jeho příspěvku jsem se málem po****... přečetl jsem to komplet a už dlouho jsem se takhle nenasmál....

Ani to není tak debil proto, že mele p***viny a ví ho**o, jako spíš krypl proto, že ho hrozně baví nasírat ostatní lidi a navážet se do všeho co mu přijde, že se vymyká jeho představám ideálu.....
Z každého jeho příspěvku jsem se málem po****... přečetl jsem to komplet a už dlouho jsem se takhle nenasmál....

No já nevim mě přejde že si prdel neděláHonza.net píše:Věř mi. Dělá si prdel.
Tady je nějaké pokračování

http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewtopic.php?t=375
EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

ach jo já z nich nemůžugeorg píše:No já nevim mě přejde že si prdel neděláHonza.net píše:Věř mi. Dělá si prdel.
Tady je nějaké pokračování![]()
http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewtopic.php?t=375

BMW E36 316i->BMW e36 325i coupe R.I.P.->e46 323i->e36 328i coupe ->e34 525iA->e36 316i compact->e36 323i coupe->e39 530d + e30 318i->e36 328i se svorem
) ->e46 318i LPG-> e39 530dA->e39 523i->e39 523iA->e36 318iS se svorem

turbomotor
No nedá mi to, sú automobilky s dlhoročnýmy skúsenosťami s výrobou kosačiek a záhradných traktorov a predsa vyrobia auto a ku podivu sa aj predáva. Sú dokonca automobilky s prestížnym menom ako je napr. ŠKODA a musia sa poddať silnejšiemu partnerovi ktorý ich kúpi. Sú automobilky ktoré boli alebo budú kúpene ale značku si zachovajú lebo zákazník by nič iného neprijal. Napr. aj Ferrari a Alfa Romeo. Snáď len zopár aristokratických automobiliek sa bráni vstupu cudzieho kapitálu aj to len do času. Ja osobne nemám nič proti akéjkoľvek značke auta. Mám však výhrady proti tomu aby niekto ako TURBOMOTOR prezentoval svoje názory pod pláštikom VŠEVEDKA ktorý všade bol a všetkému rozumie. Áno má právo na svoj vlastný názor, no nie na urážky ostatných užívateľov tohoto fóra. V záujme objektívnosti prosím administrátora o zaujatie stanoviska nakoľko sa dotyčný dopustil porušenia pravidiel. Nie som schopný dokázať či dané auto má alebo vlastní, prípadne či je objektívne schopný posúdiť to čo píše, no som si istý, že má problém psychického charakteru. Preto s ohľadom na jeho zdravotný stav Vás prosím aby ste prispeli k identifikácií TURBOMOTORA a tak mu umožnili adekvátnu a odbornú starostlivoť pod doľadom vyškoleného personálu. Jeho ďalšie zotrvanie v súčastnom psychickom stave môže ohrozovať všetkých účastníkov cestnej premávky! A pokiaľ by na to odpovedal jeho hovorca prípadne advokát - tak si robím srandu tiež a nemyslím to vážne.
No a nebol by som to ja aby som si nepridal : dajte tomu frajerovi 1100 MB a on debil ju pôjde predať do bazáru, lebo nemá TURBO.
P.S.: Neptrebujem vidieť Tvoju kreditku, neohúriš ma tým v čom si sa viezol, ukáž mi svoju garáž, náradie a JA ti poviem Kto a Čo si !!!
Tak čo TURBOniečo máš chuť si to rozdať ??? Som "socka" a nemám na bourák za dva míče, tudíž lehká kořist - tak si nech típnout vajgla na kapotě při Tvý maximálce v kopcích. A vem si svou natuněnou bačkoru, pak si dáme rovinku tak na 50 kiláčich, protáhnem to pár tunelama a taky se kouknem na led. No a Šumavu bych si nevodpustil, tam jsem doma, tak si vyber pařez na kterým to zapíchneš. Tak co, máš na takových 700 - 1500 km po Evropě. Mněl bys to zvládnout dyť ti to žere pod 10, tak co nemáš na to? Dáme scuka v pátek večír a v sobotu po poledni není co dělat, akorát celej svět se bude smát. Tak ahoj Pakolíne!
No a nebol by som to ja aby som si nepridal : dajte tomu frajerovi 1100 MB a on debil ju pôjde predať do bazáru, lebo nemá TURBO.
P.S.: Neptrebujem vidieť Tvoju kreditku, neohúriš ma tým v čom si sa viezol, ukáž mi svoju garáž, náradie a JA ti poviem Kto a Čo si !!!
Tak čo TURBOniečo máš chuť si to rozdať ??? Som "socka" a nemám na bourák za dva míče, tudíž lehká kořist - tak si nech típnout vajgla na kapotě při Tvý maximálce v kopcích. A vem si svou natuněnou bačkoru, pak si dáme rovinku tak na 50 kiláčich, protáhnem to pár tunelama a taky se kouknem na led. No a Šumavu bych si nevodpustil, tam jsem doma, tak si vyber pařez na kterým to zapíchneš. Tak co, máš na takových 700 - 1500 km po Evropě. Mněl bys to zvládnout dyť ti to žere pod 10, tak co nemáš na to? Dáme scuka v pátek večír a v sobotu po poledni není co dělat, akorát celej svět se bude smát. Tak ahoj Pakolíne!