připojení audio-In do autorádia přes vstup na CD changer
- fallu
- Kontaktovat uživatele:
připojení audio-In do autorádia přes vstup na CD changer
Ve stredu jsem se bavil na srazu s nekym z Brnaku o pripojeni em3 prehravace prez vstup na CD changer. Mam tam zezadu BUS IN, ale kdyz tam zapojim prehravac tak to nehraje. Potreboval bych poradit jak to zprovoznit. dik
Re: připojení audio-In do autorádia přes vstup na CD changer
Podle mě by to nemělo jít, už jen proto, že tam nemáš vlastně ovládací elektroniku. Akorát některý rádia mají možnost připojení iPodufallu píše:Ve stredu jsem se bavil na srazu s nekym z Brnaku o pripojeni em3 prehravace prez vstup na CD changer. Mam tam zezadu BUS IN, ale kdyz tam zapojim prehravac tak to nehraje. Potreboval bych poradit jak to zprovoznit. dik
E39 535i sedan
Nijak jednoduše tohle nezapojíš.fallu píše:je to starej kazetovej sony a ve predu ma ovladani na CD changer. Moje hypoteza je ze aby tam pustil zvuk z CD changeru, musí tam byt "nejak" zapojen, protoze prepnout de akorat radio a kazeta, a kdyz tam nedam kazetu tak nejde prepnout ani na ni.
E39 535i sedan
Jo, to jsem ti rikal
ale taky jsem dodaval, ze je potreba uprava toho radia ( lisi se od typu ). Ja mam starou kazetovou sunku se vstupem na CD changer, ted v pondeli to davam do firmy na upravu a dam vedet jak to dopadlo. Pocitam i s tim, ze to vyhodim, kdyz to nevyjde
Nejaky znalosti elektriky mam - urcite jsou v radiu mista, odkud jde vytahnout vstup na externi zarizeni ( pres par soucastek ), kdyz nic tak tohle to jisti http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=32575
Nejaky znalosti elektriky mam - urcite jsou v radiu mista, odkud jde vytahnout vstup na externi zarizeni ( pres par soucastek ), kdyz nic tak tohle to jisti http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=32575
Musíš mezi to dát takovej ovládací prvek, což tě vyjde zbytečně draho. Když jsem to v minulosti řešil, stálo to asi 2500,-. Já teda řešil připojení Discmana ke kazetovýmu rádiu přes Line In.
Poraděj ti v každý prodejně auto-hifi.
BlackM
Poraděj ti v každý prodejně auto-hifi.
BlackM
Jednejte rychle, ale klidně a účelně. Vytrvejte, neboť většina postižených je mrtva jen zdánlivě...