kontrolka na brzdy
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
kontrolka na brzdy
sviti mi kontrolka, ze mam sjee desticky, ty jsou ale v pordku co to muze byt? z ceho to snima? je to v desticce, ale jak to funguje?
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
takze, kdyz to cidlo jakoby vyhodim pryc a misto nej dam jen drate, abych to proklemoval, tak to zhasne? a kdyz ne, tak je problem v budikach?Venca píše:Nemusí se ani rozpojit - reaguje i na svod na kostru.Bajzík píše:... tak se současně přebrousí ploška čidla - rozpojí se obvod - rozsvítí se kontrolka
Vyhodnocovací obvod je součástí desky v přístrojovce.
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

A taky myslim že to nezhasne hned, aspoň já sem to dělal asi na 5x, pořád proměřoval, všechno bylo v pohodě a pořád to svítilo. Pak už sem chytil nerva a vy.. sem se nato. A když sem pak někam jel tak to po chvilce zhaslo...
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
NENÍ TO O STAVU DESEK! ALE O STAVU ČIDLA!!!sasima píše:tak to mám stejněj problém taky mi to sviti destičky mám nový
Já to mám vyřešný v autě vyhozením žárovky, stejně je to tam jen pro blbý a 400, - mám v kapse
Už jsem to viděl u více lidí čidla venku a žárovka taky.

Je to sice prasečina ale zrovna tohle mě nijak netrápí, čidla tam mám obě ale asi prošlehlá...
Naposledy upravil(a) Bajzík dne 03. 10. 2006 10:43, celkem upraveno 1 x.
Stejná zkušenost u 318i M40 1988.Tony píše:A taky myslim že to nezhasne hned, aspoň já sem to dělal asi na 5x, pořád proměřoval, všechno bylo v pohodě a pořád to svítilo. Pak už sem chytil nerva a vy.. sem se nato. A když sem pak někam jel tak to po chvilce zhaslo...
A skutečně stačí nedokonalý spoj v obvodu smyčky, ev. nějaký svod a svítí znovu.
Zatím nevím, jak ten vyhodnocovací obvod přesně funguje, jaká je tam časová závislost, kdy se to "odmázne".
Tak sorry, jsem to napsal nepresne, jasne ze neni soucasti desky ale je prilozeny na kraji. Taky bych to resil (a mam resenyBajzík píše:Snímač není přímo v desceje to takové čidlo které je přiložené k desce a když je deska malá tak se současně přebrousí ploška čidla - rozpojí se obvod - rozsvítí se kontrolka
Tyto čidla jsou na LP a PZ kole

BMW 323i E36
Taky to mám řešený že mám vyndanou žárovku... ty drátky jsem tam měl navíc přecvakaný a když jsem je zkusil spojit, tak to pořád svítilo... pochybuju žeby to čidlo po cca 20 letech stejně fungovalo tak jak má...a z bezpečnostního hlediska je stejně lepší na to šáhnout rukou, což je uplně nejpřesnější 

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)