velké BC u E36
velké BC u E36
Zdravim,koupil jsem si velké BC a našel jsem dokonce pod kobercem i kabely,ale po zapojení mě to nefunguje,pouze když zapnu světla,tak mi svítěj tlačítka,ale to je všechno,musí se to nějak zvlášt aktivovat,nebo něco musím ještě dokoupit?Myslel jsem že pokud tam jsou kabely,tak že by měly fungovat aspon ty základní funkce
Please Help.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Re: velké BC u E36
pod kobercem žádný kabely k BC nevedou ta zaprvé a zadruhé musíš mít přesně typ který k těm kabelům patří ... malý / střední / velký BC ... kombinace nefungují. jinak spíše si projdi příspěvky na bmwklubu tam se s tím trápilo hodně lidícharlei píše:Zdravim,koupil jsem si velké BC a našel jsem dokonce pod kobercem i kabely,ale po zapojení mě to nefunguje,pouze když zapnu světla,tak mi svítěj tlačítka,ale to je všechno,musí se to nějak zvlášt aktivovat,nebo něco musím ještě dokoupit?Myslel jsem že pokud tam jsou kabely,tak že by měly fungovat aspon ty základní funkcePlease Help.

- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Jestli na ot přïjdeš dej vědět, taky mě to zaneldouho čeká.charlei píše:Já jsem ty kabely měl smotaný pod kobercem,ale jsou jinak vedený s kabelama co vedou k řadičce,ty kabely šli přesně do toho počítače,jsou to takový dva protáhlí,kabely na malé BC jsou asi jiné,nebo ne?
Dej mail pošlu ti návod z bmwklubu
Jestli to rozchodím dak určitě dám vědět,můj email je charlie.snake@seznam.cz.