Diky moc, skusim, ten borec mi furt pise idkzy jsem mu napsal slusne ze zaplatim az tu karu uvidim, ted jsme mu to napsal uz ne tak slusne tak uvidime. Asi se neozve.Koby píše:Feryt: jestli chceš takovýhle nový auto, tak bych bejt tebou použil M3maniaca alias Rendu z bmwklub.cz, i když enchci dělat reklamuPodle mě vozí opravdu supr auta za super ceny. Má tam všelijaký kontakty a přiveze ti na obejdávnku, jenom to bude trvat.
Dovoz auta - fiktivni firma?
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
presně něco podobného psali když jsem chtěl jet pro Z3 .... hhhh ještě že jsem nikam nic neposlal a koupil třícu )))) LOLduska píše:Kdo kouka casteji na mobile.de a jine, tak uz takove finty zna. Je toho tam dnes a denne moc..
I samotnemu ti musi byt jasne, ze jde o podvod..
Je zabavne, s cim vzdy prijdou..
Klasika: BMW 320D 2005 za 200 000
"Auto jsem zdedil po bratrovi, ktery tragicky umrel. Nechci se obohacovat na jeho tragicke smrti, proto jeho auto prodam za tuto cenu. Bydlim ale v Londyne a auto je v Italii. Poslete mi zalohu na ucet, at mam jistotu, ze nepojedu do Italie kvuli Vam zbytecne..."
Byl by to sen takova auta za takove penize, ale .. je to jen sen:)
Npsal jsem mu ze muj fotr dela na ministerstvu vnitra a ze mi rekl abych nikam penize predem neposilal a ze jsem mu dal email a jmeno te firmy co on uvedl, ze uz dlouhou dobu sledujou na ministerstvu falesne prodejce aut z cele evropy a jeslti mu nebude vadit ze ho tata proveri 
Napsal at prej reknu ze kazdy ma svoji praci a bye
Kokot.

Napsal at prej reknu ze kazdy ma svoji praci a bye

Kokot.
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD