jo a napište v jakem stavu je auto s takovym stavem tacha, myslim ty co maj hodně nalitano
Kolik km mate na tachu v e30?
Kolik km mate na tachu v e30?
Jsem zvědavy kolik mate najeto, udělal jsem i hlasovani, napište kolik na tacho a kolik si myslite že je opravdu jestli podle vas nesouhlasi 
jo a napište v jakem stavu je auto s takovym stavem tacha, myslim ty co maj hodně nalitano
Naposledy upravil(a) ARMAN dne 10. 09. 2006 16:05, celkem upraveno 1 x.

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
touring, najeto 203000skutecne ma 250000, ted sem menil budiky kuli otackomeru, ted ja tam nove udelanej zadek-tlumice a ulozeni, podvozek m tech, ted jeste udelam predek, uz ceka na dilne, auto jinak top stav, koroze skoro nikde, akorat lz kapsa za kolem, tekla mi nadobka ostikovace a nejak byl ucpanej odtokovej kanalek, jinak motor menenej z 2,0 za 2,5 nakterym mam najeto asi 30000 a zatim bez vazn ych problemu, mama ma vento a najeto asi 120000a je to proti bawu popelnice
vsechno uz snad odeslo, a porad se jim na tom neco sere
jinak nemam opotrebovany ani koberce a radicku, auto je z nemecka a tam bylo do posledni chvile servisvany tady uz se o nej staram jen ja a km asi sou skuteny a asi to neni ani po nejaky rane, na kazdym plasticku a cudliku, jediny co sem menilbyli predni sedacky za recara a pak za ex DC skorapky a volant za m tech2
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
Rv. 86... stav- no občas nějakej náznak drobné rzi na kritických místech jinak celkem pohoda
... nalítáno to má na tacho přez 225 000 ale ve skutečnosti to bude mít asi víc, já to mám jen jako výletní autíčko, takže to šetřím, jinak motor šlape jako hodinky
a ani nikdy neměl náznak, žeby si škubnul, nebo nějak jinak zazlobil...a i po bouračce, to byla spíše facka na vzpomatování

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Touring 324TD. Na tachu necelích 300000km. Dovoz z Německa před zhruba 3/4 rokem. Auto je velice zachovalé. Rez pouze na místech, co jsou nekvalitně opravená po bouračce a na pátých dveřích. Jinak je auto v top stavu. Podvozek, motor, vše OK. Interiér mírně opotřebovaný, spíše jen špinavý (zřejmě ho nikdy nikdo nečistil, až teď já)
Jo... na kapotě jsou patrné odřeniny od kamínků odletujících od vozidel jedoucích před autem.
Dle stavu tedy usuzuji, že najeté km sedí.
Jo... na kapotě jsou patrné odřeniny od kamínků odletujících od vozidel jedoucích před autem.
Dle stavu tedy usuzuji, že najeté km sedí.
na e30 248 nebo tak nejak...
u e32 735iA klasicky- 299 960, takze mela tak 400, bych tipoval, fotky tu nekde jeste sou..stav-leckera e30 by ji zavidela..akorat tam neslo R..
u e32 735iA klasicky- 299 960, takze mela tak 400, bych tipoval, fotky tu nekde jeste sou..stav-leckera e30 by ji zavidela..akorat tam neslo R..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
- Dudek Lubomír
- Lospiratos