please o radu!!!
please o radu!!!
Vlastním bmw 318i r.v.1986 a mám pár problémů a nevím co snimi,tak za prvé kde seženu celý výfuk na mé auto,protože je v katastrofálním stavu,za druhé mi nejde centrál a baterkou v ovladači to není,za třetí jaké by jste mi doporučily kola na mé auto,protože při max.rejdu mi drhnou o blatníky,za čtvrté co nejčastěji odchází u těchto aut,za páté nejde mi otáčkoměr,za šesté jak se dají upravit světla a ¨maska na tomto autě,za sedmé kolik dám za čepy,tlumiče a pružiny?za osmé lanko od plynu se mi přetrhlo,ten plast co tam je je nenávratně pryč,co stím?prosím poradˇte.Díkec
tak tady to je rada nad zlato vod profiiika....Pawka G. píše:Blatníky vyřezat, haubnu zavařit, dálku k centrálu a vejfuk zahodit, ručičku otáčkoměru přilepit na hodnotu 6200 vteřiňákem, světla a maska se dá upravit například kladívkem nebo latexem...... a je po starostech![]()
Nějaký další dotazy?
vejfuk v tematu ... prodam dily BMW
central ... mozna rele,ale mam socialku takze to tam nemam tudiz nevim
kola ... nejlip origo 15" lity "pavuciny" bo neco tak gumy 205/50 R15
odchazi ... tezko rici spoustu veci ale postupne:)
otackomer ... vyndat budiky podivat se jestli neni "studenak" pripadne propajet
svetla ... neres mas toho spoustu predsebou co te vystavi svetla sou to posledni a maska to uz vuubec
cepy ... kolem 4kil jeden, tlumice tak 15set jeden a pruzky nevim
lanko koupis a provleces dal nevim
asi tak jesi neco dalsiho ptej se povolanejsich
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40
coupe
M40
Ona to bohužel skutečně rada od profíka je...hobborg píše:tak tady to je rada nad zlato vod profiiika....Pawka G. píše:Blatníky vyřezat, haubnu zavařit, dálku k centrálu a vejfuk zahodit, ručičku otáčkoměru přilepit na hodnotu 6200 vteřiňákem, světla a maska se dá upravit například kladívkem nebo latexem...... a je po starostech![]()
Nějaký další dotazy?![]()
Charakter odpovědi je přiměřený charakteru dotazu...