Děkuji za odpovědi.
Dan td píše:Koukni na http://www.e30.cz do sekce technika, je tam podrobně popsáno, na co koukat.
Použij funkci hledat tady na fóru.
P. S. : A příště zkus nějaké trefnější pojmenování příspěvku
TyjoMaranelo píše:nekde se tu povaluje vybava ale nemuzu to najit tak aspon co mam ulozene v PC![]()
Příplatková výbava pro BMW E30
• exterier:
o M-technik aerodynamické doplňky
spoiler pod přední nárazník
Jaktože je jen manuální? A co to vůbec znamená manuální to si musim točit ňákou kličkou aby mi to chladilo?DC píše:je jich víc bez výbavy než s ní
klima jen manuální a je to velmi málokdy
vyhřev je taky málo často
všechno je to defacto příplatková výbava, takže musíš chvilku hledat než najdeš to co potřebuješ
V něčem máš možná pravdu, ale to bych si mohl rovnou koupit třeba škodu 120 nebo trabanta.biker píše:kup socku a dostroj postupneosobne se soustredim na to ze auto ma byt funkcni zbyle serepeticky me vubec..............
k cemu ti bude zes udejchal velkej BC kdyz budes mit orezlou kastli jako krava![]()
poprvade vam povim(nekteri si budou myslet, ze me to moc pere, zemam socnu sam/
) co mi vadi, ale to se vyresi, jsou sedacky a to nenanatomy, kuzi bych nechtel nerikam, ze to je spatny v druhym aute me to nefascinuje, klima je fajn, ale v e30
![]()
elektricky vokna jsou fajn, ale dycham bez nichaby mi neco gongala kdyz se ochladi nebo ze si nezapnu pas
to neni pro me, zbytecne to navysuje cenu
![]()
ale kazdyho libost
Maranelo píše:nekde se tu povaluje vybava ale nemuzu to najit tak aspon co mam ulozene v PC![]()
Příplatková výbava pro BMW E30
• exterier:
o M-technik aerodynamické doplňky
spoiler pod přední nárazník
spoiler pod zadní nárazník ...................
deBmW_maniaC píše:To jsou vážně tak vzácný?? A to už asi pak nejde tam tu klimatizaci přidělat né?Lukas-e21 píše:hodně štěstí při hledání....klima v e30BmW_maniaC píše:No to sem napsal blbost, ale hlavně ten posilovač a kdyžtak ňákou tu klimatizaci bych chtěl.