pomoc, cuká mi tdéčko

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
setr

pomoc, cuká mi tdéčko

Příspěvek od setr » 12. 04. 2006 10:15

Zdar, prosim o pomoc. Mam 324 td od konce leta, vsechno bylo i prez zimu uplne v pohode (napr. starty v -20 na tuknuti) a najednou zacal pod plynem tak kolem 1500–2000 ot cukat motor. Je to asi jako kdyz mate u benzina bordel v karburatoru, ale tohle je diesel. Na volnobeh to slape super, slapnu na plyn a zacne podivne kolisat zvuk a jede trhane. Pri vyssich otackach se zase srovna. Myslel jsem ze to je spatna nafta, ale uz jsem dolil jinou a je to porad stejny. Nedela to neustale. Obcas je to dobry, ted to dela pri zahrati na provoz, ale taky ne vzdycky. Prosim o jakoukoli rozumnou radu. Taky se bojim ze ho znicim, kdyz stim budu v tomhle stavu jezdit. Diky

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 12. 04. 2006 12:13

tezko radit ale natovej filtr je tam jak dlouho? vzduch filtr? nemenil si zhavicky obcas se pak stan ze kdyz nekdo nevymeni nektery tesneni tak to neco prisava dalsi vec projet vsechny hadice jestli sou ok staci trochu netesnosti a divyl by ses co to udela s chodem motoru
Tel : 773 622 822

setr

Příspěvek od setr » 12. 04. 2006 12:25

Diky za reakci. No mozna ten filtr. Kdyz startuju, tak mi obcas kontrolky vstriku a filtru zhasnou strasne brzo. Je mi jasny, ze kdyz je neco spatne, tak se rozsvecej, ale me zhasinaj :? Normalne kdyz jsem startoval, tak zhasnou az docela dlouho po tom co se rozsviti zeleny konec zhaveni. Pri jizde se nerozsvecuje nic. Zhavicky jsem nemenil. Joo jednou se mi v zime cestou na hory rozsvitily ty oranzovy obe, ale po par kilometrech zhasly a byl pokoj. Tak asi zkusim novy filtr.
Kdyz s tim jezdim v tomhle stavu – nicim to hodne? Nevim kdy se k oprave dostanu, nemam zahradu, ani garaz, jenom balkon :oops:

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 12. 04. 2006 12:29

setr píše:Diky za reakci. No mozna ten filtr. Kdyz startuju, tak mi obcas kontrolky vstriku a filtru zhasnou strasne brzo. Je mi jasny, ze kdyz je neco spatne, tak se rozsvecej, ale me zhasinaj :? Normalne kdyz jsem startoval, tak zhasnou az docela dlouho po tom co se rozsviti zeleny konec zhaveni. Pri jizde se nerozsvecuje nic. Zhavicky jsem nemenil. Joo jednou se mi v zime cestou na hory rozsvitily ty oranzovy obe, ale po par kilometrech zhasly a byl pokoj. Tak asi zkusim novy filtr.
Kdyz s tim jezdim v tomhle stavu – nicim to hodne? Nevim kdy se k oprave dostanu, nemam zahradu, ani garaz, jenom balkon :oops:
vymen ten filtr pokud je v nem voda muze to delat lecos ale obcne plati ze pokud motor cuka je to problem dodavky nafty aspon tak bych to videl u tebe ja nejde spekulovat filtr nestoji moc a aspon ho vymenis naftovej filtr a pak dej vedet jestli zmena est muzes nalejt sracku pak do nadrze aby ti to vytahlo pripadnou vodu z nafty co je v nadrzi

a jestli to nicics otazkou je jak moc to dela...ale cim driv to das do pucu tim lip
Tel : 773 622 822

setr

Příspěvek od setr » 12. 04. 2006 12:54

Diky, diky, zkusim a dam vedet.

setr

Příspěvek od setr » 20. 04. 2006 08:57

Tak jsem to protah po dalnici a cukatura zmizela. Asi naky smeti nekde nebo co.

Odpovědět