koroze
Mě toho čeká víc,akorát nemůžu sehnat nikoho kdo by to byl u nás ochoten udělat protože je to moc práce asi. Výměna čela,výměna nosníků stabilizátoru,vybouchání PP podběhu,změření nosníků u motoru případně oprava,vyvaření obou předních rohů podlahy,zavaření dírky v kufru v podlaze a vyvaření zadního čela plus výměna spodního PZ rohu. Prachy mám,díly mám,ale nikdo nechce. 

BMW E21 315@318i M10 r.v.83@81
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93
BMW E30 318i M10 r.v.86
Neni levnejsi koupit novy jiny auto? Rikal jsem si jak ja to mam prorezly ale tobe nemuzu konkurovatConscious píše:Mě toho čeká víc,akorát nemůžu sehnat nikoho kdo by to byl u nás ochoten udělat protože je to moc práce asi. Výměna čela,výměna nosníků stabilizátoru,vybouchání PP podběhu,změření nosníků u motoru případně oprava,vyvaření obou předních rohů podlahy,zavaření dírky v kufru v podlaze a vyvaření zadního čela plus výměna spodního PZ rohu. Prachy mám,díly mám,ale nikdo nechce.

BMW 323i E36
Já to nemám rezatý,kastle je z roku 93,ale dostalo to ze třech stran prdu a je to šišatý. Ale jen plechy,nic vážnýho. Jen ta podlaha je zkorodovaná,ale to jsou jen ty růžky,jinak je to jak nový. Proto to taky chci opravit,myslím že to má smysl,kamkoli píchneš šroubovákem nebo praštíš kladívkem,jen to zazvoní. Až na ty rohy no. Ale to je jen v místech kde jsou kostky na hever a jinak je to netknutý. Kufr byl zlomenej po nárazu a je tam dirka kde byly zlomený plechy a zadní čelo to chytlo naplno a předchozí majitel to opravoval kladivem a elektrikou takže je to chycený v místech kde je našroubovanej nárazník. Jako není to 100 procentní kára,je na ní práce ale mám ji rád a rozhodně ji nedám pryč.
Heh ale myslím že tohle většina z vás chápe. 

BMW E30 318i M10 r.v.86
BMW E30 318i M10 r.v.86
me toho ceka mozna jeste vic
Vezmu to odpredu:
Nosniky-oba spatny,jeden jde ale zachranit a narovnat,druhy uz je upajznuty-kdyz sem ho odrezal od podbehu,tak sem se prestal divit ze se mi pohla naprava o dve cisla do strany-pravej nosnik byl totiz u zacatku podlahy prerezlej na pulky a drzelo to vlastne jen na podbehu-mam doma novy takze ted probiha vymena,pak dirka v blatniku,rohy podlahy,prahy vymenit kdyz mam novy,pak je trochu bolava podlaha na pravy strane pod nohama cestujicich vzadu-nic prorezlyho jen to bylo navlhly a je na tom oranzovej prach,zadni lemy KO-budu je menit za nove,ruzky u zadnich skel-na leve strane uz je dirka,na prave jen trosicku orezle,trosku polecit zadni celo-sem tam poruseny lak a orezla tecka...pak jsou tam jeste drobny orezlinky ale to uz nestoji za zminku...ale zas tak strasny to neni

Vezmu to odpredu:
Nosniky-oba spatny,jeden jde ale zachranit a narovnat,druhy uz je upajznuty-kdyz sem ho odrezal od podbehu,tak sem se prestal divit ze se mi pohla naprava o dve cisla do strany-pravej nosnik byl totiz u zacatku podlahy prerezlej na pulky a drzelo to vlastne jen na podbehu-mam doma novy takze ted probiha vymena,pak dirka v blatniku,rohy podlahy,prahy vymenit kdyz mam novy,pak je trochu bolava podlaha na pravy strane pod nohama cestujicich vzadu-nic prorezlyho jen to bylo navlhly a je na tom oranzovej prach,zadni lemy KO-budu je menit za nove,ruzky u zadnich skel-na leve strane uz je dirka,na prave jen trosicku orezle,trosku polecit zadni celo-sem tam poruseny lak a orezla tecka...pak jsou tam jeste drobny orezlinky ale to uz nestoji za zminku...ale zas tak strasny to neni

muzu se jen zeptat ty nosniky si kupoval asi primo v bmw vid?a kolik to tak stoji jen me to zajima a nmel by jsi nejaky fotky jak to vypada po vymene?dik VladaLooser píše:me toho ceka mozna jeste vic![]()
Vezmu to odpredu:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

A odkud jsi?Conscious píše:Mě toho čeká víc,akorát nemůžu sehnat nikoho kdo by to byl u nás ochoten udělat protože je to moc práce asi. Výměna čela,výměna nosníků stabilizátoru,vybouchání PP podběhu,změření nosníků u motoru případně oprava,vyvaření obou předních rohů podlahy,zavaření dírky v kufru v podlaze a vyvaření zadního čela plus výměna spodního PZ rohu. Prachy mám,díly mám,ale nikdo nechce.
E36 323i coupé
Dvůr Králové.Pawka G. píše:A odkud jsi?Conscious píše:Mě toho čeká víc,akorát nemůžu sehnat nikoho kdo by to byl u nás ochoten udělat protože je to moc práce asi. Výměna čela,výměna nosníků stabilizátoru,vybouchání PP podběhu,změření nosníků u motoru případně oprava,vyvaření obou předních rohů podlahy,zavaření dírky v kufru v podlaze a vyvaření zadního čela plus výměna spodního PZ rohu. Prachy mám,díly mám,ale nikdo nechce.
BMW E30 318i M10 r.v.86
BMW E30 318i M10 r.v.86
sem to spatne formuloval-ty nosniky jsou vyrezany z jiny e21 co je mela zdravy,vlastne jsem bral jen ten pravej,levej se podarilo zachranit....Jinak mam souseda s e12,tak sem se ho zeptal jestli by nesplasil novy nosniky....sehnal by mi origo jeden priblizne za 3000...az to nekdy bude hotovy,dam sem fotky z cely prestavby...vlada320 píše:muzu se jen zeptat ty nosniky si kupoval asi primo v bmw vid?a kolik to tak stoji jen me to zajima a nmel by jsi nejaky fotky jak to vypada po vymene?dik VladaLooser píše:me toho ceka mozna jeste vic![]()
Vezmu to odpredu:
ok dik na fotky se tesim.Looser píše:sem to spatne formuloval-ty nosniky jsou vyrezany z jiny e21 co je mela zdravy,vlastne jsem bral jen ten pravej,levej se podarilo zachranit....Jinak mam souseda s e12,tak sem se ho zeptal jestli by nesplasil novy nosniky....sehnal by mi origo jeden priblizne za 3000...az to nekdy bude hotovy,dam sem fotky z cely prestavby...vlada320 píše:muzu se jen zeptat ty nosniky si kupoval asi primo v bmw vid?a kolik to tak stoji jen me to zajima a nmel by jsi nejaky fotky jak to vypada po vymene?dik VladaLooser píše:me toho ceka mozna jeste vic![]()
Vezmu to odpredu:

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2