318 iSo a drift
318 iSo a drift
Čauky ... chci auto pro radost, ale zaroven chci mít menší náklady, takže se koukám po E30 318 iS. Jedno mám vyhlídnutý a zajímalo by mě, jestli se s tim dá vůbec driftovat .. nekamenujte mě hned, jsem tu novej a moc tomu nerozumim 

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
video s isem viewtopic.php?t=23966 

to Maranelo
No jo, ale tohle asi neni série nebo maximálně sk. N. A já mám vyhlídnutou "čistou" sérii.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: to Maranelo
umi i cista serieMilhouse píše:No jo, ale tohle asi neni série nebo maximálně sk. N. A já mám vyhlídnutou "čistou" sérii.
Tel : 773 622 822
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
na driftování je iS slabé... ne že by to s ním nešlo, ale v dlouhém driftu ho neudržíš a musíbýt vytočené k omezovači častější blbnutí nerozdejchá na drift kup 323 nebo 325

treba by stacilo odlechcit 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

No nevim, možná stačí normoš 1.8i Mě to teda driftuje celkem slušně, si myslim. Ale je dost možné, že si to myslím jen proto, že jsem jesště nezažil nějaký 2.5 schleif.
Každopádne na dvojku jsem se s tím autem točil dokolečka kolem své (jako řidičovy) osy, přičemž uvnitř byli tři lidi (vzadu 1).
Mám vyndaný akorát katl + nějaký Auspuffrohr bastlung a zřejmě i nějaký vysokopřevodový differ.
Možná, že v nějakém tom profi okruhovém driftování by se to nechytalo.
Každopádne na dvojku jsem se s tím autem točil dokolečka kolem své (jako řidičovy) osy, přičemž uvnitř byli tři lidi (vzadu 1).
Mám vyndaný akorát katl + nějaký Auspuffrohr bastlung a zřejmě i nějaký vysokopřevodový differ.
Možná, že v nějakém tom profi okruhovém driftování by se to nechytalo.
Samosvor
A nestacio by do toho isa dát 70% samosvor? Jestli teda nejakej takovej existuje
P.S: moc tomu nerozumim, spis me zajima co mi na to napisete

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Re: Samosvor
tohle se tady řeší každej tejden minimálně dvakrátMikka.M5 píše:A nestacio by do toho isa dát 70% samosvor? Jestli teda nejakej takovej existuje![]()

sériová je 25% špéra, Hartge dělal za příplatek 40%, 70% jen na zakázku za velký prachy
každopádně se dá s rozumně udělanym iSem slušně konkurovat běžnejm 325tkam
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že tomík dostatečně dokázal, že se s íeSem driftovat dá - v Sosně - byl jsem navigátor
a neměl rozhodně žádnej roblém s nějakým nedostakem výkonu.
To íeSo byla pěkná šunka - dolejval olej do motoru min. každejch 10 kol, podbvozek taky nebyl novej a špéru rozhodně neměla.

To íeSo byla pěkná šunka - dolejval olej do motoru min. každejch 10 kol, podbvozek taky nebyl novej a špéru rozhodně neměla.
BMW The Ultimate Driving Machine